Goutum Meinteslan (kavel 15)

Omschrijving

vraagprijs

€ 110.000 v.o.n.

Kenmerken

Overdracht
StatusOnder optie
Prijs€ 110.000 vrij op naam
Aanvaardingin overleg
Bouw vorm
Bouwvormn.v.t.
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

De aller laatste vrije kavel in Jabikswoude!

Goutum Sùd (Jabikswoude) is één van de leuke buurtschappen in De Zuidlanden, direct gelegen onder het dorp Goutum. De stad Leeuwarden en de belangrijkste ontsluitingswegen bevinden zich in de directe nabijheid. Je vindt hier een brede school, speelfaciliteiten, een buurttuin, een biologische snackbar, een supermarkt en binnenkort ook een treinstation.

Het merendeel van de woningen wordt projectmatig ontwikkeld, maar er is in Jabikswoude ook ruimte voor een aantal vrij uit te geven kavels waarvan er nog slechts één beschikbaar is. Het beeld van Jabikswoude wordt gedomineerd door de als laan vormgegeven dorpsstraat, grasbermen met bomen en zelfs karakteristieke overtuinen. Hierbij loopt het groen van de openbare ruimte over in het groen van de voortuinen. De lage verkeersintensiteiten en de parkeervoorziening binnen de bouwblokken zorgen voor vriendelijke Friese dorpsstraten.

Aan de noordoostkant van Goutum Sùd bieden wij namens de gemeente Leeuwarden deze mooie kavel van 585 m² aan met tuin op het zuid-oosten. De koopsom is € 110.000,- v.o.n. exclusief BTW.

Wilt u meer informatie over kavelmaten, bouwvoorschriften en verkoopvoorwaarden? Neem dan gerust contact op met Makelaardij Friesland. Wij zijn dagelijks geopend van 8.30 - 17.30 uur. Of bezoek ons op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur in het informatiecentrum in de Eco-Iglo, Molkenkelder 60 te Techum (afslag Goutum-Sùd).
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Refresh to make it work.

Plan bezichtiging
voor: Meinteslan (kavel 15)