Makelaars kantoor Heerenveen

Makelaardij Friesland in Heerenveen.

Het makelaarskantoor van Makelaardij Friesland in Heerenveen vind je aan de Van Kleffenslaan 6. Na het maken van een afspraak word je in dit pand verwelkomd door Tycho, Aafien, Paul en Jorrit. Wil je weten hoeveel je huis waard is? Wil je het verkopen, of ben je juist op zoek naar het perfecte huis? Ben je specifiek geïnteresseerd in bijvoorbeeld nieuwbouw? Kom binnen bij Makelaardij Friesland! Ons team in Heerenveen staat vol enthousiasme klaar om je verder te helpen.

Bij Makelaardij Friesland gaan we voor een klantgerichte, eerlijke en betrouwbare dienstverlening. Je kunt bij ons rekenen op een deskundige aanpak, met een gedreven instelling, waarbij heldere, open communicatie altijd voorop staat.

Makelaardij Friesland is lid van de NVM (De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen) en voor taxaties zijn we aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert gecertificeerd. Daarnaast zijn wij als geselecteerd Qualis makelaar, uw partner voor bijzondere objecten in het hogere segment.

Het aanbod van Makelaardij Friesland

Beoordelingen

aankoop 9 verkoop 9 Funda
9

Gemiddelde score van
Makelaardij Friesland

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy