Wonen in Bakkeveen

1 - 5 van de 5
1 - 5 van de 5

Woning kopen in Bakkeveen

Bakkeveen is een dorp in het noorden van de provincie Friesland, gelegen in de gemeente Opsterland. Het dorp heeft ongeveer 2.000 inwoners en ligt aan de rand van het nationaal park Drents-Friese Wold, wat het tot een populaire bestemming maakt voor natuurliefhebbers.

Bakkeveen heeft een rijke geschiedenis als een klein dorpje, maar het is in de afgelopen jaren gegroeid en heeft nu een redelijk aantal voorzieningen, waaronder een supermarkt, verschillende restaurants, cafés en een aantal kleine winkels. Het dorp is ook bekend om zijn grote openluchtzwembad, dat in de zomermaanden druk bezocht wordt door zowel de lokale bevolking als toeristen.

Het dorp is omringd door bossen, heidevelden en duinen, waardoor er talloze wandel- en fietsroutes zijn die door de prachtige omgeving leiden. In de directe omgeving van Bakkeveen zijn er ook diverse recreatie- en attractieparken, waaronder klimbos, golfbaan, en een speel- en zwemparadijs.

Al met al is Bakkeveen een aantrekkelijke bestemming voor mensen die willen genieten van de natuur, rust en ontspanning, maar ook voor gezinnen die op zoek zijn naar leuke activiteiten en attracties.