dit team staat voor u klaar om elke vraag te beantwoorden

Wij zijn thuis in de markt, thuis bij de klant én thuis in Friesland.

De kracht van Makelaardij Friesland

Waarom kiezen voor Makelaardij Friesland?

  • Een groot professioneel team;
  • Veel waarde hechten aan persoonlijk contact;
  • Beschikken over een groot landelijk netwerk;
  • Met 4 vestigingen in de regio is Makelaardij Friesland voor jou altijd dichtbij;
  • Ondanks alle digitale technieken blijft makelaardij voor ons mensenwerk;
  • In elk segment de juiste koper vinden;
  • In het luxe segment bij Qualis aangesloten zijn;
  • In totaal meer dan 40 jaar ervaring in de makelaardij;
  • Wij dolgraag jouw huis willen verkopen/ aankopen/ taxeren!

Historie

Al sinds de jaren ’80 zijn wij dé makelaar in Friesland. Destijds begonnen we als onderdeel van de Friesland Bank. Ruim veertig jaar na dato beschikken we over een uitstekende marktkennis en een groot netwerk in Friesland. Wij zijn geworteld in heel Friesland want we hebben kantoren in Drachten, Heerenveen Leeuwarden & Sneek. Onze provincie lijkt wellicht klein, maar bij Makelaardij Friesland weten wij als geen ander dat er een wereld van verschil zit tussen Wâldpiken, Bilkerts of Stedsjers. Wij zijn thuis in iedere regio van de provincie Friesland en weten waar jouw nieuwe droomwoning staat.

Werkwijze

Wij hebben als doel om jou als klant optimaal te begeleiden en te adviseren bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw toekomstige droomhuis of uw huidige woning. De klant staat bij ons centraal. Dit betekent dat je je eigen beslissingen neemt aan de hand van door ons gegeven advies. Wij kijken niet vanaf de zijlijn toe, maar we doorlopen gezamenlijk het aan- en/of verkoopproces. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier. Ons team is goed opgeleid, lid NVM, voor taxaties aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert gecertificeerd. Door kennis en ervaring te delen kunnen we een overeenkomst aangaan die goed voelt en realistisch is. Persoonlijke dienstverlening dus in samenspraak met jou. Samen halen we er alles uit wat er in zit! Daarin zijn wij deskundig, gedreven en creatief. Makelaardij Friesland weet wat er leeft, in de mens en in jouw buurt! Dat is onze kracht!

Maak (gratis) gebruik van ons grootste landelijk zoekers bestand. Via onze eigen matchmaker brengen wij u huis direct al landelijk onder de aandacht.   

Onze vestigingen

Beoordelingen

aankoop 9 verkoop 9 Funda
9

Gemiddelde score van
Makelaardij Friesland

Contact

Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons op kantoor in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of Sneek. Makelaardij Friesland staat graag voor je klaar!

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy