dit team staat voor u klaar om elke vraag te beantwoorden

Over Makelaardij Friesland

Een kantoor met een deskundige aanpak, een zeer gedreven instelling, het actiefste makelaarsteam van Friesland.
Actief en creatief om meer kopers en verkopers te bereiken, zodat wij jou effectief bij verkoop, aankoop of taxatie van dienst kunnen zijn. Ons team is goed opgeleid, lid NVM, voor taxaties aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert gecertificeerd.

De kracht van Makelaardij Friesland

Weten wat er speelt, in de woningmarkt en bij jou als aankoper of verkoper. Door kennis en ervaring te delen kunnen we een overeenkomst aangaan die goed voelt en realistisch is. Persoonlijke dienstverlening dus in samenspraak met jou. Samen halen we er alles uit wat er in zit! Daarin zijn wij deskundig, gedreven en creatief. Makelaardij Friesland weet wat er leeft, in de mens en in de prijs! Dat is onze kracht!

Probeer ons gratis uit

Het aankopen en verkopen van een huis is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en jou zo veel mogelijk te ontzorgen. Hiervoor hebben we een team van zeer ervaren makelaars-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar. Jouw belang staat bij ons voorop! Wij hopen nu en in de toekomst een mooie rol te mogen spelen op cruciale momenten in de levens van heel veel mensen. Ook in die van jou!

Ik wil proberen.

Onze vestigingen

Beoordelingen

aankoop 9 verkoop 9 Funda
9

Gemiddelde score van
Makelaardij Friesland

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy