De juiste waarde op jouw woning!


Taxeren

Heb jij een nieuwe woning aangekocht, wil je een hypotheek met NHG-garantie afsluiten of wil je je eigen woning gaan verbouwen?  Hiervoor heb je dan meestal een taxatierapport nodig voor de bank. Makelaardij Friesland heeft meerdere gecertificeerde en beëdigde makelaars-taxateurs die je een objectieve waarde van je woning kunnen geven en taxeren in heel Friesland. 

Een taxatie is een formele waardebepaling van een pand, veelal vereist voor het verkrijgen van een financiering. In enkele gevallen is een taxatie nodig bij verkoop. Onze gecertificeerde en beëdigde makelaars-taxateurs verzorgen taxatierapporten volgens de NHG-norm, erkend door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Taxateursunie.

Waarde-advies
Twijfel je over het wel of niet verkopen van jouw woning? Wil je weten hoe je er met uw huis voor staat? Of ben je benieuwd wat jouw huis waard is op dit moment en wat mogelijke vervolgstappen zijn? We noemen dit dan geen taxatie, maar een waarde- en verkoopadvies. Als je wilt dat wij vrijblijvend bij je langs komen voor gratis waarde- en verkoopadvies, maak dan een afspraak! 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer informatie over een taxatie? Klik dan op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen via het contactformulier, bel met ons kantoor om een afspraak te maken of mail naar taxatie@makelaardijfriesland.nl.

Wij zijn je graag van dienst.

Contact opnemen
Nieuwbouw Makelaardij Friesland
Jouw nieuwbouwmakelaar in Friesland

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy