Het Qualis Team van Makelaardij Friesland

Exclusief wonen in Friesland

Makelaars met meerwaarde in het hogere segment

In onze regio is Makelaardij Friesland geselecteerd als dé Qualis-makelaar. Als Qualis-makelaar in Friesland volgen wij een gezamenlijke verkoopstrategie, gebruikmakend van het landelijk netwerk van alle Qualis-makelaars. Criteria zijn hierbij een goede reputatie en een sterke marktpositie in het midden- en hogere marktsegment.

Met uw keuze voor Qualis profiteert u van de gecombineerde kracht van 50 makelaarskantoren. Zo krijgt u toegang tot 50 databases met zoekopdrachten. Informatie en marktontwikkelingen worden snel uitgewisseld, zo weten we wat er vandaag speelt. Op financieel, juridisch en fiscaal vlak liggen de zaken vaak complexer dan bij een gemiddelde tussenwoning. Van de makelaar van Makelaardij Friesland kunt u specifieke kennis en advies op niveau verwachten.

Exclusieve woningen

1 - 18 van de 59
Het Qualis Team van Makelaardij Friesland

Exclusief wonen in Friesland

Woning verkopen in het hogere segment
Heeft u verkoopplannen? Voor een optimale verkoop is alleen een vermelding op funda niet voldoende. Expertise en een uitgekiende marketingmix zijn noodzakelijk. Dat is het specialisme van de Qualis-makelaar van Makelaardij Friesland.

Voor woningen in het hogere prijssegment gelden andere regels dan bij een gemiddelde tussenwoning. Potentiële kopers blijken lang niet altijd actief op zoek te zijn. Ze wonen prima maar ‘… willen misschien ooit nog weleens…’. Ook deze mensen weten wij te bereiken én tot actie te verleiden. In Nederland en (ver) daarbuiten. Zo wordt ons exclusieve woningaanbod gepresenteerd in het Qualis-Magazine en Qualis-Gallery, die periodiek naar onze doelgroep wordt verzonden. Daarnaast wordt het verkoopaanbod geplaatst in Qualis e magazine, Qualis.nl, funda.nl  en in de Qualis-pagina´s van de Telegraaf en het Financieel Dagblad. 

Met uw keuze voor een Qualis-makelaar van Makelaardij Friesland profiteert u van de gecombineerde kracht van 50 makelaarskantoren. Zo krijgt u toegang tot 50 databases met zoekopdrachten. Informatie en marktontwikkelingen worden snel uitgewisseld, zo weten we wat er vandaag speelt. Van de makelaar van Makelaardij Friesland kunt u specifieke kennis en advies op niveau verwachten. Die heldere afspraken met u maakt en zijn uiterste best doet om uw woning optimaal te presenteren. Die belang hecht aan een goed en persoonlijk contact met zijn opdrachtgevers. Die pas tevreden is als uw woning voor de beste prijs wordt verkocht binnen een aanvaardbare periode. U hoeft niet verder te zoeken. U vindt dit alles bij de makelaars van Makelaardij Friesland.

Exclusief aankopen
Ook voor het aankopen van een woning staan onze makelaars hun mannetje. In de fantastische provincie Friesland, natuurlijk rijk aan water maar ook aan bos, kennen wij diverse prachtige locaties die u optimaal woongenot garanderen. Onze makelaars, gevestigd op centrale en strategische plaatsen, kennen Friesland als geen ander en gaan graag voor u aan het werk om samen met u ook uw droomhuis te vinden. Bij ons staat persoonlijk contact bovenaan, waarbij vertrouwen, expertise en discretie sleutelwoorden zijn. Want bij Makelaardij Friesland gaat het vooral om u!

Kennismaken
Exclusief wonen betekent wonen op een unieke plek in een unieke woning. Wilt u uw eigen unieke plek verkopen of bent u op zoek naar uw nieuwe unieke thuis, dan kunt u uw specifieke wensen kenbaar in een persoonlijk gesprek. Dat lijkt ons een goed begin! 

Contact opnemen