Wonen in Eastermar

Woning kopen in Eastermar

Vakantiegevoel, landleven, historie en volop mogelijkheden om te wonen / werken. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen die horen bij een vrijstaande woonboerderij in Eastermar. Aan de buitenrand het karakteristieke buurtschap It Heechsân treft u deze gemoderniseerde woonboerderij met een royale tuin met appelhof en vijver aan. Deze gemoderniseerde woning heeft een fraai uitzicht over het kenmerkende coulissenlandschap en ligt ook in een buurt met veel jonge gezinnen.

Rustig en royaal wonen terwijl u dichtbij de snelweg en voorzieningen bent. De woning ligt op slechts 10 autominuten van alle voorzieningen van Burgum en Drachten, terwijl het naar Groningen, Leeuwarden, Heerenveen gemiddeld minder dan een halfuur rijden is. Op fietsafstand zijn de recreatiemeren Burgumermar en de Leijen bereikbaar om te zwemmen of te varen. Voor paardenliefhebbers zijn er volop maneges in de buurt en zijn de vele zandpaden een ware belevenis. U woont er middenin!

Het karakteristieke dorp heeft een gezellig dorpscentrum met diverse winkels horecagelegenheden. Ook een supermarkt, basisscholen, diverse sportverenigingen en jachthaven ontbreken niet.