dit team staat voor u klaar om elke vraag te beantwoorden

Jouw woning verkopen met een verkoopmakelaar van Makelaardij Friesland

Je bent op zoek naar een makelaar die jouw woning kan verkopen. Een deskundige en goed opgeleide makelaar die jou een objectief en eerlijk waarde- en verkoopadvies geeft. Die thuis is in Friesland, die beschikt over een groot landelijk netwerk en weet waarover hij praat. Die heldere afspraken met je maakt en zijn uiterste best doet om jouw woning optimaal te presenteren. Die belang hecht aan een goed en persoonlijk contact met zijn opdrachtgevers en pas tevreden is als jouw woning voor de beste prijs wordt verkocht binnen een aanvaardbare periode. Je vindt dit alles bij de verkoopmakelaars van Makelaardij Friesland! 

Thuis in Friesland

Voor ieder huis dat we verkopen, maken we een uniek verkoopplan met een optimale marketingstrategie. Zo zorgen wij als grootste makelaarskantoor van Friesland ervoor dat jouw huis de juiste aandacht krijgt en voor de best mogelijke prijs verkocht wordt. Een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met een van onze verkoopmakelaars is snel gemaakt. Maak ook(gratis) gebruik van ons grootste landelijk zoekers bestand. Via onze eigen matchmaker brengen wij u huis direct al landelijk onder de aandacht.   

Door ons grote netwerk zijn wij bekend in heel Friesland en hebben een ruim aantal woningzoekers in ons zoekerssysteem. Rondom Sneek, Leeuwarden, Heerenveen, Harlingen, Drachten, Workum of Lemmer, overal in Friesland zijn wij bekend. Aan de hand van ons woonwensenformulier weten wij precies wat ze zoeken. Misschien zijn ze wel op precies zoek naar jouw woning. Eerlijk, recht door zee en betrouwbaar. Dat is Makelaardij Friesland in een notendop. Wij zijn pas tevreden wanneer we het traject afsluiten met een lach op jouw gezicht.

Hoe gaat Makelaardij Friesland als verkoopmakelaar te werk?

Welke stappen neemt de verkoopmakelaar van Makelaardij Friesland bij het verkopen van jouw woning?

Stap 1:
Waardebepaling

Heb je plannen om je woning te verkopen? Eén van onze verkoopmakelaars van Makelaardij Friesland komt vrijblijvend bij je langs om kennis te maken met jou en de woning. Tijdens de afspraak gaan we samen door de woning zodat wij een goed beeld van de woning krijgen en hier een goede waardebepaling voor de woning. 

Stap 2:
Offerte

Daarna sturen wij een offerte met daarin alle afspraken voor de verkoopstrategie en de courtagekosten naar je toe.

Stap 3:
Woningpresentatie

Als we hier overeenstemming hebben bereikt, gaan we aan de slag! We zetten het digitale dossier voor je open als verkoper en gaan in detail bespreken hoe wij het beste jouw huis kunnen verkopen. (geen zorgen, wil je het dossier liever offline invullen? Dat kan natuurlijk) De fotografieafspraak wordt ingepland en indien gewenst geven je waar nodig styling advies. Styliste Guusje komt graag langs voor het geven stylingtips. Na een akkoord op de concept brochure, zetten we de woning in de markt. We brengen alle interne zoekers en collega makelaars op de hoogte, zetten de woning op onze social media kanalen en de woning komt natuurlijk op Funda en onze website (als je dat wilt).

Stap 4:
Bezichtigingen

Wij regelen en begeleiden alles rondom de bezichtigingen. Natuurlijk altijd in overleg met jou. Nadat we een bezichtiging hebben gedaan, brengen wij je altijd op de hoogte hoe de bezichtiging is gegaan en wat de reactie was van de kijkers.

Stap 5:
Onderhandelingen

Een goede match gevonden? Wanneer er een bod is uitgebracht, brengen wij je hiervan op de hoogte en gaan in overleg met jou in onderhandeling. Hierbij bepaal jij uiteindelijk de koers en geven wij je als verkoopmakelaar advies. Als het bod door de kopers is geaccepteerd, gaan wij aan de slag met het opmaken van de koopakte en wordt de akte ondertekend.

Stap 5:
Inspectie en notaris

Na het ondertekenen van de koopakte houden wij de termijnen voor de bedenktijd en voorbehouden in de gaten en regelen het complete administratieve deel met de notaris. Voor de transport bij de notaris regelen wij de inspectie waar wij met jou en de kopers door de woning heen gaan.

Vragen over uw woning verkopen?

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy