Huis verkopen in Drachten

Makelaardij Friesland: de makelaar die ook úw huis verkoopt!

Uw woning verkopen in Drachten?

Toe aan iets nieuws en u wilt uw huis verkopen in Drachten? Kom dan vrijblijvend in gesprek met ons: Makelaardij Friesland, uw NVM-makelaar: de specialist in Drachten en haar omgeving. Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay en bieden een gratis waardebepaling van uw woning aan.

Makelaardij Friesland is een NVM-makelaar, dit houdt in dat wij voldoen aan de strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Bij inschakeling van Makelaardij Friesland is kwaliteit dus gegarandeerd bij de verkoop van jouw huis in Drachten.

Waarom Makelaardij Friesland?
Bij Makelaardij Friesland in Drachten doen wij ons uiterste best om u tevreden te stellen. En hard werken loont, want onze gemiddelde beoordeling op Funda is een 9.1. Daarmee zijn we de best beoordeelde makelaar van Drachten. En daar mogen wij natuurlijk trots op zijn. Kortom: jarenlang hardwerken en het uiterste halen voor onze klanten in de in en verkoop van huizen. Wil jij je huis laten verkopen door een echte specialist in Drachten? Makelaardij Friesland is u graag van dienst. Heb jij vragen of zou je informatie willen ontvangen over de verkoop van uw woning in Drachten? Neem dan gerust contact met ons op via de mail: drachten@makelaardijfriesland.nl of via de telefoon: 0512 - 36 80 36

Neem contact op

Haal het beste uit uw woning

Makelaardij Friesland verkoopt uw woning. Daar staat ons zeer actief marketingplan garant voor. Bij iedere opdracht zorgen wij voor een uitgekiende verkoopstrategie waarmee wij als beste in Friesland meer potentiële kopers sneller bereiken.

Wij maken gebruik van alle moderne internettechnieken waarbij Makelaardij Friesland een van de allerbeste posities op Funda heeft.

Neem contact op

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze actieve verkoopbegeleiding? Klik dan op de onderstaande knop en vul het contactformulier in. Of bel met ons kantoor voor een waarde- en verkoopadvies voor uw woning.

Wij zijn u graag van dienst.

Contact opnemen

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy