Huis kopen in Friesland

Met zekerheid uw droomhuis kopen. Voor de Laagste prijs natuurlijk!

Objectief
Het kopen van een huis doe je over het algemeen maar een paar keer in je leven. Bij zo’n grote investering is de prijs belangrijk, maar het gevoel bepaalt uiteindelijk of u deze woning wilt gaan kopen ja of nee.

Om die reden is het verstandig je goed te laten begeleiden door iemand die uw belang voor ogen heeft. Wij geven u toegevoegde, doorslaggevende informatie over de te koop staande woningen, regelen de bezichtigingsafspraken en gaan mee kijken. Maar trekken u ook weer op aarde door objectief te kijken of uw woonwensen bij de betreffende woning ook daadwerkelijk worden gerealiseerd.

No cure, no pay!
Hebt u kriebels in uw buik bij een woning? Dan helpen wij u om voor de laagste prijs op basis van No cure, No Pay de trotse bezitter te worden van uw droomhuis. Samen bespreken we de onderhandelingsstrategie en brengen aan de hand hiervan een bod uit. Bod geaccepteerd? Dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt, tot de sleuteloverdracht maar ook hierna! Lukt het ons niet om de woning aan te kopen? Dan bent u ons niets verschuldigd. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Prestatiegerichte aankoop op basis van No Cure, No Pay
Bent u van plan binnenkort een huis te kopen? Wij denken dat u daar best wat hulp bij kunt gebruiken! Als het ons lukt uw droomhuis voor de gewenste prijs aan te kopen, dan beloont u ons daarvoor. Lukt het ons niet, dan bent u ons geen aankoopcourtage verschuldigd. No cure, no pay dus! Wel zo eerlijk!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer informatie over onze aankoopbegeleiding? Klik dan op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen via het contactformulier of bel met ons kantoor om een afspraak te maken.

Wij zijn u graag van dienst.

Contact opnemen

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy