MF Studio voor perfecte vastgoedpresentaties

Bij Makelaardij Friesland zijn we trots om onze nieuwste dienst aan te kondigen: MF Studio. Met de komst van twee getalenteerde fotografen en twee dynamische inmeters bieden we nu een complete en hoogwaardige presentatie van jouw woning. Ons team staat klaar om jouw woning op zijn best te laten zien, zowel in beeld als in metingen. Ook zorgen ze voor een correct energielabel van jouw woning. Maak kennis met onze experts, bekijk voorbeelden van hun werk, en ontdek hoe wij jouw (t)huis vastgoed naar een hoger niveau tillen.

Maak kennis met onze experts

Bij MF Studio draait alles om professionaliteit en kwaliteit. Ons team bestaat uit twee getalenteerde fotografen en twee enthousiaste inmeters, die samen zorgen voor een perfecte presentatie van jouw woning. Elk lid van ons team brengt unieke vaardigheden en jarenlange ervaring mee, zodat jouw huis altijd op zijn best wordt gepresenteerd.

Onze fotografen

Nando de Haan en Niki Kwast zijn gepassioneerde professionals die zich specialiseren in vastgoedfotografie. Met een scherp oog voor detail en een liefde voor esthetiek, weten zij precies hoe ze de beste eigenschappen van jouw (t)huis kunnen vastleggen. Ze gebruiken geavanceerde technieken en apparatuur om elk detail haarscherp in beeld te brengen, zodat potentiële kopers direct verliefd worden op jouw woning.

MF Studio
MF Studio

Onze inmeters

Precieze en nauwkeurige metingen zijn cruciaal voor een betrouwbare vastgoedpresentatie. Niek Deelstra en Arno van Lingen zijn een dynamisch duo en combineren de kracht van teamwork met een frisse en duurzame benadering van vastgoed. Hun expertise zorgt voor betrouwbare plattegronden en een correcte weergave van de ruimtes, wat essentieel is voor potentiële kopers om een goed beeld te krijgen van de woning. Daarnaast zorgen zij ook voor het vaststellen van het energielabel van je woning, een essentieel onderdeel van de verkoop van je woning. 

Waarom kiezen voor MF Studio?

Bij MF Studio combineren we creativiteit met precisie. Onze fotografen en inmeters werken nauw samen om ervoor te zorgen dat jouw woning niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook nauwkeurig wordt gepresenteerd. Dit verhoogt de kans op succesvolle verkoop en maakt de presentatie van jouw woning vastgoed professioneel en betrouwbaar.

Met onze nieuwe dienst bieden we je niet alleen een complete service, maar ook een persoonlijke benadering. Ons team neemt de tijd om jouw wensen en verwachtingen te begrijpen, zodat we een presentatie kunnen creëren die echt bij jouw woning past. Kies voor MF Studio en ervaar de voordelen van een professioneel en toegewijd team dat klaarstaat om jouw (t)huis op zijn best te presenteren.

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy