Vind je droomhuis met Makelaardij Friesland

Bij Makelaardij Friesland begrijpen we dat het vinden van je perfecte woning meer is dan alleen het doorzoeken van een lijst met huizen. Het gaat om het vinden van een plek die aan al jouw wensen voldoet, een huis dat je echt jouw thuis kunt noemen. Om hierbij te helpen, hebben we een speciaal woonwensenformulier ontwikkeld.

Hoe werkt het?

 1. Vul het formulier in:
  Begin met het invullen van ons woonwensenformulier. Hierin vragen we naar je specifieke wensen en eisen voor jouw toekomstige woning. Denk hierbij aan de gewenste locatie, het type woning, het aantal kamers, de tuin en andere belangrijke details.
 2. Persoonlijke beoordeling:
  Onze ervaren makelaars nemen jouw ingevulde formulier zorgvuldig door. We kijken niet alleen naar de basiscriteria, maar ook naar de details die voor je belangrijk zijn. Wij verwerken je wensen in ons systeem.
 3. Op maat gemaakte voorstellen:
  Op basis van jouw wensen, houden wij je op de hoogte van het nieuwste aanbod. Nog voordat het op Funda staat ontvang je een mail van ons met daarin passend aanbod voor jouw. Misschien wel jouw droomwoning in Friesland! 
 4. Bezichtigen en beslissen:
  Ja kan vervolgens de woningen bezichtigen die je interesse hebben gewekt. Bel of mail naar ons kantoor en wij voorzien je van alle nodige informatie en staan je graag bij tijden een bezichtiging om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.

Waarom invullen?
Door het invullen van ons woonwensenformulier, maak je de zoektocht naar jouw droomhuis een stuk eenvoudiger en gerichter. Wij nemen het zware werk voor je uit handen en presenteren je alleen de woningen die écht bij jouw passen. 

Wacht niet langer – vul nu het woonwensenformulier in!
Maak de eerste stap naar jouw (t)huis in Friesland door vandaag nog ons woonwensenformulier in te vullen. Klik op de onderstaande knop en laat ons weten waar je naar op zoek bent. Samen vinden we de perfecte woning in Friesland voor jouw!

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Kies hier je gewenste gebied en/of plaats.

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy