Financieel advies op maat via Makelaardij Friesland

Welke hypotheek is voor mij geschikt?
Een nieuwe woning kopen is een persoonlijke keuze. U hebt nu eenmaal andere wensen dan anderen.
Hetzelfde geldt voor hypotheken; uw financiële situatie is uniek en er is in principe maar één hypotheek die daar bij past. Maar hoe vindt u die? Want een mooi huis herkent u in één oogopslag, maar een hypotheek beoordelen is minder eenvoudig. Misschien wilt u uw huidige hypotheek voortzetten of uitbreiden. Of wilt u misschien alternatieven aangereikt krijgen en beoordelen of deze passen in uw financiële plaatje.

Eerlijk en objectief
Dan is het goed te weten dat Makelaardij Friesland u kan verwijzen naar deskundige en onafhankelijk, erkende hypotheekadviseurs/hypothecaire planners. Aan de hand van een uitgekiend geldplan gaan zij samen met u op zoek naar een op maat gemaakte hypotheek. Vergelijken en beoordelen alle reële alternatieven. Om díe hypotheek te kiezen die voor ú het meest gunstig uitpakt. U profiteert van concurrerende rentes en voorwaarden en aantrekkelijke arrangementen. Niet alleen voor hypotheken, maar ook voor ander financieel advies bent u bij hen aan het juiste adres. Vanzelfsprekend nemen zij u alle administratieve beslommeringen uit handen. Want service moet compleet zijn!

Meer weten?
Laat u vrijblijvend adviseren inzake de hypotheek die het beste bij u past. Nu, en in de toekomst! Neem voor het maken van een afspraak gerust contact met ons op!

Contact opnemen

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy