(Ver)Huren in Friesland

Heb je een huis om te verhuren in Friesland? Onze verhuurmakelaar helpt je graag met de (ver)huur van een woning in bijvoorbeeld Sneek, Leeuwarden, Drachten of Heerenveen. Maar ook in de kleinere dorpen in Friesland hebben wij aanbod of kunnen wij helpen met de verhuur van je woning of appartement.

Ben je op zoek naar een huurwoning in Friesland? Kijk dan hieronder voor ons huidige aanbod. Mocht je naar iets anders op zoek zijn, bel dan gerust naar ons kantoor en dan helpen wij je graag verder bij het vinden van een huurwoning in Friesland.

Huur aanbod

Woning huren in Friesland

Keus
Iedere huurder heeft weer andere redenen om te kiezen voor huur. De een moet voor werk regelmatig verhuizen, de ander wil op termijn naar het buitenland. De een kiest vooral voor het gemak zonder rompslomp, de ander wil niets te maken hebben met stress van een financiering en ontwikkelingen op de financiële markten. De een wil eerst een tijdje huren om elkaar beter te leren kennen, de ander huurt bewust een leven lang. Of wellicht heb jij, als senior op de woningmarkt je woning verkocht en wil je van de opbrengst hiervan leuke dingen doen? Dan is huren de beste keus!

Lusten, geen lasten
De keuze voor het kopen of huren van een woning is dus zeer persoonlijk. Wat de beste keuze is, is voor iedereen en elke situatie anders. Vast staat dat huren veel gemak en vrijheid biedt. Kortom, wel de lusten, niet de lasten.

Divers
Ons aanbod bestaat uit vrije sector huurwoningen in zowel de bestaande als nieuwbouwwoningmarkt. Daarnaast is er onderscheid tussen huurwoningen die wij permanent verhuren en woningen die verhuurd worden in het kader van de Leegstandswet.

Contact
Indien je op zoek bent naar een geschikte huurwoning of als je je woning wil verhuren, neem dan contact met ons op. Wij vertrouwen erop dat wij je kunnen helpen met het vinden van een geschikte woning of huurder!

Direct inschrijven voor huurwoningen?

Wil je het aanbod van huurwoningen ontvangen per email? Je kunt je bij ons aanmelden voor de gratis zoekopdracht. Je geeft de prijsklasse en de omgeving aan waarin je zoekt, je naam en e-mailadres. Daarna ontvang je automatisch e-mailberichten met nieuw woningaanbod in de door jou opgegeven prijsklasse.

Inschrijven voor huurwoningen