Ook bij het kopen van nieuwbouw helpen wij u graag op weg.

Al uw wensen vertaald
Wat is er zo fijn aan het kopen van een nieuwbouwwoning? Wat is er nu fijner dan je hele huis helemaal naar eigen wens en smaak te kunnen inrichten! De badkamer als eigen wellnessruimte, je keuken van alle luxe voorzien en je tuin helemaal zo in te richten zoals jij dat wilt!

Lage energielasten
Een bijkomend voordeel is dat de meeste nieuwe woningen duurzaam worden gebouwd. Wat resulteert in een lage energienota. En daar kan je weer wat anders leuks mee doen, toch?

Naast de klant
Het kopen van een nieuwbouwwoning of een bouwkavel is anders dan het kopen van een bestaande woning. Immers, veelal is hierbij niet meer voorhanden dan een stuk grond en een plattegrond.
Bij het vinden van het meest geschikte huis of kavel zitten we daarom graag naast u. Samen inventariseren wij uw wensen en kijken of uw perfecte droomhuis realiteit kan worden. Met elkaar nemen we de verkoopbrochure door, waarbij we al uw opborrelende vragen kunnen beantwoorden. Kortom: wij helpen u graag bij het hele proces. Van het vinden van uw perfecte plattegrond tot het doornemen van de koop-/aannnemingsovereenkomst.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het kopen van een nieuwbouwwoning in zijn algemeenheid en wellicht een specifiek project in het bijzonder? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy