Huis verkopen in Friesland

Makelaardij Friesland: de makelaar die ook úw huis verkoopt!

Uw woning verkopen
U bent op zoek naar een makelaar die uw woning in het hogere segment kan verkopen. Een deskundige en goed opgeleide makelaar die u een objectief en eerlijk waarde- en verkoopadvies geeft en u geen luchtkastelen voorspiegelt. Die thuis is in de regio, die beschikt over een groot netwerk en weet waarover hij praat. Iemand die waar maakt wat hij belooft, die gedreven, actief en creatief de markt benadert. Die heldere afspraken met u maakt en zijn uiterste best doet om uw woning optimaal te presenteren. Die belang hecht aan een goed en persoonlijk contact met zijn opdrachtgevers. Die pas tevreden is als uw woning voor de beste prijs wordt verkocht binnen een aanvaardbare periode. U hoeft niet verder te zoeken... U vindt dit alles bij de makelaars van Makelaardij Friesland!

Effectieve verkoopstrategie
Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning snel wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Makelaardij Friesland heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen specifieke kenmerken en zijn eigen doelgroep. Wij kunnen wij u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

Pakkende promotie
Bij de verkoop van woningen draait het natuurlijk óók om de presentatie. De zoektocht op funda begint immers bij het bekijken van de foto’s. Wij besteden hier veel aandacht aan. Onder andere in de vorm van professionele fotografie in diverse soorten, de inzet van een styliste en de vervaardiging van plattegronden of interieurimpressies. Hierdoor wordt uw woning optimaal gepresenteerd en krijgt deze een prominente plek op funda. Daarnaast maken wij waar mogelijk gebruik van e-mailmarketing en sociale media om uw woning extra te promoten.

Duidelijke communicatie
Een transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen – indien nodig – de verkoopstrategie bij. Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard ook dan bij ons terecht.

Deskundig
Makelaardij Friesland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).Onze makelaars-taxateurs zijn VastgoedCert gecertificeerd en al jaren actief in ons werkgebied. De goede wisselwerking tussen onze vestigingen zorgt direct voor een breed netwerk aan contacten in de regio. Wij hebben kantoren in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten.

Neem contact op

Haal het beste uit uw woning

Makelaardij Friesland verkoopt uw woning. Daar staat ons zeer actief marketingplan garant voor. Bij iedere opdracht zorgen wij voor een uitgekiende verkoopstrategie waarmee wij als beste in Friesland meer potentiële kopers sneller bereiken.

Wij maken gebruik van alle moderne internettechnieken waarbij Makelaardij Friesland een van de allerbeste posities op Funda heeft.

Neem contact op

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze actieve verkoopbegeleiding? Klik dan op de onderstaande knop en vul het contactformulier in. Of bel met ons kantoor voor een waarde- en verkoopadvies voor uw woning.

Wij zijn u graag van dienst.

Contact opnemen

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy