Huis verkopen in Leeuwarden

Makelaardij Friesland: de makelaar die ook úw huis verkoopt!

Huis verkopen in Leeuwarden?

Toe aan iets nieuws en u wilt uw huis verkopen in Leeuwarden? Kom dan vrijblijvend in gesprek met ons: Makelaardij Friesland, uw NVM-makelaar: de specialist in Leeuwarden en haar omgeving. Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay en bieden een gratis waardebepaling van uw woning aan.

Makelaardij Friesland is een NVM-makelaar, dit houdt in dat wij voldoen aan de strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Bij inschakeling van Makelaardij Friesland is kwaliteit dus gegarandeerd bij de verkoop van jouw huis in Leeuwarden.

Waarom Makelaardij Friesland?
Bij Makelaardij Friesland in Leeuwarden doen wij ons uiterste best om u tevreden te stellen. En hard werken loont, want onze gemiddelde beoordeling op Funda is een 9.1. Daarmee zijn we de best beoordeelde makelaar van Leeuwarden. En daar mogen wij natuurlijk trots op zijn. Kortom: jarenlang hardwerken en het uiterste halen voor onze klanten in de in en verkoop van woningen. Wil jij je huis laten verkopen door een echte specialist in Leeuwarden? Makelaardij Friesland is u graag van dienst. Heb jij vragen of zou je informatie willen ontvangen over de verkoop van uw woning in Leeuwarden. Neem dan gerust contact met ons op via de mail: info@makelaardijfriesland.nl of via de telefoon: 058 - 244 91 00

Neem contact op

Haal het beste uit uw woning

Makelaardij Friesland verkoopt uw woning. Daar staat ons zeer actief marketingplan garant voor. Bij iedere opdracht zorgen wij voor een uitgekiende verkoopstrategie waarmee wij als beste in Friesland meer potentiële kopers sneller bereiken.

Wij maken gebruik van alle moderne internettechnieken waarbij Makelaardij Friesland een van de allerbeste posities op Funda heeft.

Neem contact op

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze actieve verkoopbegeleiding? Klik dan op de onderstaande knop en vul het contactformulier in. Of bel met ons kantoor voor een waarde- en verkoopadvies voor uw woning.

Wij zijn u graag van dienst.

Contact opnemen

Veel gestelde vragen

Antwoorden op de veel gestelde vragen over het verkopen van een woning.

Antwoord:

Overweeg je je woning te verkopen en ben je daarbij benieuwd wat de marktwaarde op dit moment is? Wij bespreken dit graag met je onder het genot van een bakje koffie. Tijdens een persoonlijk gesprek geven wij je advies op maat over de waarde van je woning, maar ook over de verkoopstrategie om je woning te verkopen. Lees hier hoe wij jou kunnen helpen met het verkopen van je woning in Friesland.

Antwoord:

Bij de verkoop van woningen draait het natuurlijk óók om de presentatie. De zoektocht op Funda begint immers bij het bekijken van de foto’s. Wij besteden hier veel aandacht aan. Onder andere in de vorm van professionele fotografie in diverse soorten, de inzet van bijvoorbeeld een styliste en de vervaardiging van plattegronden of interieurimpressies. Hierdoor wordt jouw woning optimaal gepresenteerd en krijgt deze een prominente plek op Funda. Daarnaast maken wij waar mogelijk gebruik van e-mailmarketing, een luxe brochure en sociale media om uw woning extra te promoten. Ons marketing team zorgt ervoor dat jouw woning op een aantrekkelijke manier gepresenteerd wordt.

Antwoord:

De makelaarscourtage valt niet onder de kosten koper. Iedere partij betaalt zijn eigen makelaar. Is er een verkoopmakelaar ingeschakeld, dan betaalt de verkopende partij deze kosten en de kopende partij betaalt de eventueel aangetrokken aankoopmakelaar. Dit wordt verrekend bij de notaris op de nota van afrekening.

Antwoord:

Als wij een aanvraag binnen hebben gekregen voor een bezichtiging brengen wij je op de hoogte via de mail, telefoon of via onze whatsappgroep. In deze whatsappgroep zit jij als verkoper, de verkopend makelaar en de binnendienst. Voordat wij de woning online zetten, vragen wij hoe je het liefste op de hoogte gehouden wilt worden.

Antwoord:

Wij zijn verplicht het aantal vierkante meters van een woning te meten volgens een branchebreed afgesproken meetinstructie. Deze instructie beschrijft precies wat er wel of niet wordt meegerekend als gebruiksoppervlakte van een woning of appartement. Hierbij wordt onderscheid gemaakt naar vier ruimten:

a) Woonruimte, zoals woon- en slaapkamers, wc, gang en meterkast;
b) Overige inpandige ruimte, zoals aangebouwde garage en zolder met vlizotrap;
c) Gebouwgebonden buitenruimte, zoals balkon en loggia;
d) Externe bergruimte, zoals losstaande schuur en losstaande garage.

Aandachtspunt bij het bepalen van de gebruiksoppervlakte is bijvoorbeeld dat alleen daar wordt gemeten waar de hoogte minimaal 1,5 meter is. De buitenmuren worden niet meegemeten, de binnenmuren wel. Nissen kleiner dan 0,5 m2 worden genegeerd.

Wij zorgen er natuulijk voor dat bij het opstarten van de verkoop dat de woning professioneel wordt ingemeten. Meer informatie over hoe dit precies verloopt, neem dan contact met ons op.

Antwoord:

Onze verkoopmakelaar helpt je om je woning goed in de markt te zetten en komt op voor jouw belangen als verkoper. Ook neemt de verkoopmakelaar je alle werkzaamheden uit handen: van het promoten van je woning tot en met de sleuteloverdracht. Dat scheelt tijd en geeft rust, want bij het verkopen van een woning komt veel kijken.

Antwoord:

Een huis verkopen doe je niet dagelijks. Je kunt online zelf op zoek naar verkoopprijzen van huizen in de buurt, een modelcontract of juridische informatie, maar je bespaart jezelf een hoop uitzoekwerk als je dit overlaat aan een verkoopmakelaar van makelaardij Friesland. Een verkoopmakelaar heeft inzicht in de actuele ontwikkelingen op de lokale woningmarkt in Friesland en is op de hoogte van alle wet- en regelgeving die komt kijken bij de koop en verkoop van een huis. Je investering in een verkoopmakelaar van Makelaardij Friesland betaalt zich dus in de eerste plaats terug in tijd en een stuk zekerheid.

Antwoord:

Onze verkoopmakelaars maken een specifiek verkoopplan voor jouw woning, om deze zo goed mogelijk te kunnen verkopen. De kosten hiervoor zijn verbonden aan hoe het verkoopplan eruit ziet. Hieronder vallen:

  • De courtage;
  • Opstartkosten;
  • Intrekkingskosten.

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy