Te koop maar nog niet online

Hier vind je ons nieuwste aanbod, welke binnenkort online beschikbaar zullen staan. Van sfeervolle gezinswoningen tot moderne stadsappartementen en landelijke villa's, ons aanbod in geheel Friesland is van alle markten thuis. 

Binnenkort online

1 - 8 van de 8
Huis Verkopen Makelaardij Friesland

Op zoek naar je
droomwoning in Friesland?


Makelaardij Friesland staat voor je klaar!
Met onze expertise en passie voor de Friese woningmarkt, helpen we je graag jouw droomhuis te vinden. Waar wacht je nog op? Bel nu 058-244 91 00 en start jouw reis naar je droomwoning vandaag nog!

Meer over huis kopen

Beoordelingen

aankoop 9 verkoop 9 Funda
9

Gemiddelde score van
Makelaardij Friesland

Woning kopen in Friesland

Met zekerheid jouw droomhuis kopen. 


Ben jij op zoek naar het huis van je dromen? Wil je bijvoorbeeld vanuit je tuin zo je boot op stappen of wil je graag in het prachtige Friese landschap wonen? Schakel dan Makelaardij Friesland in als uw persoonlijke aankoopmakelaar. Wij zijn thuis in Friesland en begeleiden je graag in de zoektocht naar het aankopen van je nieuwe koopwoning. Onze aankoopmakelaars kunnen je voorzien van deskundig advies zodat jij precies weet wat voor woning je koopt. Uiteraard staan wij het gehele proces naast je en doen alles in overleg met jou.

Het kopen van een huis doe je over het algemeen maar een paar keer in je leven. Bij zo’n grote investering is de prijs belangrijk, maar het gevoel bepaalt uiteindelijk of je deze woning wilt gaan kopen ja of nee.

Om die reden is het verstandig je goed te laten begeleiden door iemand die jouw belang voor ogen heeft. Wij geven je toegevoegde, doorslaggevende informatie over de te koop staande woningen, regelen de bezichtigingsafspraken en gaan mee kijken. Maar trekken je ook weer op aarde door objectief te kijken of jouw woonwensen bij de betreffende woning ook daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Je droomwoning kopen in Friesland
Heb je kriebels in je buik bij een woning? Dan helpen wij je om voor de laagste prijs de trotse bezitter te worden van jouw droomhuis. Onze aankoopmakelaars kunnen je voorzien van deskundig advies zodat jij precies weet wat voor woning je koopt. Samen bespreken we de onderhandelingsstrategie en brengen aan de hand hiervan een bod uit. Bod geaccepteerd? Dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt, tot de sleuteloverdracht maar ook hierna! Uiteraard staan wij het gehele proces naast je en doen alles in overleg met jou. Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.