(H)eerlijk huren.
Ook dat kan via Makelaardij Friesland

woningen
verkocht in
de afgelopen
365 dagen

Woning huren?

(Nog) niet kopen? Ook voor een huurwoning kun je bij ons terecht!
Ook voor een huurwoning kun je terecht bij Makelaardij Friesland. Wij bieden doorlopend verschillende typen woningen aan. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Neem dan contact met ons op.

Huren. Lusten, geen lasten

Keus
Iedere huurder heeft weer andere redenen om te kiezen voor huur. De een moet voor werk regelmatig verhuizen, de ander wil op termijn naar het buitenland. De een kiest vooral voor het gemak zonder rompslomp, de ander wil niets te maken hebben met stress van een financiering en ontwikkelingen op de financiële markten. De een wil eerst een tijdje huren om elkaar beter te leren kennen, de ander huurt bewust een leven lang. Of wellicht heb je, als senior op de woningmarkt jouw woning verkocht en wil je van de opbrengst hiervan leuke dingen doen? Dan is huren de beste keus!

Lusten, geen lasten
De keuze voor het kopen of huren van een woning is dus zeer persoonlijk. Wat de beste keuze is, is voor iedereen en elke situatie anders. Vast staat dat huren veel gemak en vrijheid biedt. Kortom, wel de lusten, niet de lasten.

Divers
Ons aanbod bestaat uit vrije sector huurwoningen in zowel de bestaande als nieuwbouwwoningmarkt. Daarnaast is er onderscheid tussen huurwoningen die wij permanent verhuren en woningen die verhuurd worden in het kader van de Leegstandswet.

Contact
Indien je op zoek bent naar een geschikte huurwoning of je je woning wilt verhuren, neem dan contact met ons op. Wij vertrouwen erop dat wij jou kunnen helpen met het vinden van een geschikte woning of huurder!

Huuraanbod van Makelaardij Friesland

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy