De juiste waarde op uw woning!

Taxeren
Een taxatie is een formele waardebepaling van een pand, veelal vereist voor het verkrijgen van een financiering. In enkele gevallen is een taxatie nodig bij verkoop. Onze gecertificeerde en beëdigde makelaars-taxateurs verzorgen taxatierapporten volgens de NHG-norm, erkend door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Taxateursunie.

Waarde-advies
Twijfelt u over het wel of niet verkopen van uw woning? Wilt u weten hoe u er met uw huis voor staat? Of bent u benieuwd wat uw huis waard is op dit moment en wat mogelijke vervolgstappen zijn? We noemen dit dan geen taxatie, maar een waarde- en verkoopadvies. Als u wilt dat wij vrijblijvend bij u langs komen voor gratis waarde- en verkoopadvies, maak dan een afspraak!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer informatie over onze aankoopbegeleiding? Klik dan op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen via het contactformulier of bel met ons kantoor om een afspraak te maken.

Wij zijn u graag van dienst.

Contact opnemen

Veel gestelde vragen

Antwoorden op de veel gestelde vragen over het taxeren van een woning.
Antwoord:

Heb jij een nieuwe woning aangekocht, wil je een hypotheek met NHG-garantie afsluiten of wil je je eigen woning gaan verbouwen? Hiervoor heb je dan meestal een taxatierapport nodig voor de bank. Makelaardij Friesland heeft meerdere gecertificeerde en beëdigde makelaars-taxateurs die je een objectieve waarde van je woning kunnen geven en taxeren in heel Friesland. Lees hier hoe wij jou kunnen helpen met het taxeren van je (nieuwe) woning

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy