Wil je graag een gesprek over welk project het beste bij je past? Neem dan gerust contact met ons op!

woningen
verkocht in
de afgelopen
365 dagen
Nieuwbouw in Friesland
Veelzijdig nieuwbouwaanbod in Friesland

Jouw nieuwbouwadviseur

Als je kiest voor een nieuwbouwwoning, kies je voor comfortabel, duurzaam en gasloos wonen met lage energielasten. Daarnaast heb je als koper van een nieuwbouwwoning voorlopig geen (groot) onderhoud. Natuurlijk is het best spannend om een huis te kopen dat vaak alleen nog op papier bestaat. Je kunt niet vooraf door het huis (of de buurt) lopen om te kijken of het jou aanspreekt. Je baseert je keuze op impressies, tekeningen en de technische omschrijving.

Als ervaren nieuwbouwspecialist helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuze en wij nemen altijd uitgebreid de tijd om jou goed te informeren over alle aspecten waar je mee te maken krijgt als je een nieuwbouwwoning koopt. Natuurlijk adviseren wij jou ook graag over de verkoopmogelijkheden van je huidige woning.

Je vindt je nieuwbouwwoning bij Makelaardij Friesland

"We nemen altijd uitgebreid de tijd om jou goed te informeren over alle aspecten van nieuwbouw"

Bij Makelaardij Friesland zijn wij niet alleen op de hoogte van actuele nieuwbouwprojecten, we zijn ook goed op de hoogte van toekomstige nieuwbouwprojecten in heel Friesland. Vind je geen passend nieuwbouwhuis tussen ons aanbod, dan kunnen we voor je kijken of er toekomstige nieuwbouwprojecten zijn die aan jouw woonwensen voldoen.

Ons aanbod omvat, naast nieuwbouwprojecten waarbij de ontwerpen van de woningen in de basis al vastliggen, ook regelmatig vrije kavels. Dit is ideaal voor wie zelf een woning wil ontwerpen en de bouw hiervan zelf wil coördineren.

Wil je naar of in Friesland verhuizen en is daarbij je oog gevallen op één van onze nieuwbouwprojecten? Laat je gegevens dan achter bij het project van je keuze en wij sturen je geheel vrijblijvend alle informatie die op dat moment beschikbaar is. Bovendien brengen wij je dan als eerste op de hoogte als we met de verkoop gaan starten. Ook maken we graag een afspraak met jou om je te informeren over alle zaken waar je rekening mee moet houden als je een nieuwbouwwoning of een vrije kavel koopt.

Contact opnemen
Nieuwbouw Makelaardij Friesland
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland is jouw nieuwbouwmakelaar!

Al sinds de jaren ’80 zijn wij dé Friese makelaar. Destijds begonnen we als onderdeel van de Friesland Bank. Veertig jaar na dato beschikken we over een uitstekende marktkennis en een groot netwerk. Wij zijn geworteld in heel Friesland want we hebben kantoren in Drachten, Heerenveen, Leeuwarden & Sneek. Onze provincie lijkt wellicht klein, maar wij weten als geen ander dat er een wereld van verschil zit tussen Wâldpiken, Bilkerts of Stedsjers. Wij zijn thuis in iedere regio van de provincie Friesland en weten waar jouw nieuwe droomwoning staat.

Nieuwbouw aanbod van Makelaardij Friesland

Onze vestigingen

Beoordelingen

aankoop 9 verkoop 9 Funda
9

Gemiddelde score van
Makelaardij Friesland

Vragen over de Nieuwbouw?

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy