Jouw partner in nieuwbouwprojecten door heel Friesland

woningen
verkocht in
de afgelopen
365 dagen
Nieuwbouw in Friesland
Veelzijdig nieuwbouwaanbod in Friesland

Ontdek toekomstige nieuwbouw in Friesland met Makelaardij Friesland

Als je kiest voor een nieuwbouwwoning, kies je voor comfortabel, duurzaam en gasloos wonen met lage energielasten. Daarnaast heb je als koper van een nieuwbouwwoning voorlopig geen (groot) onderhoud. Natuurlijk is het best spannend om een huis te kopen dat vaak alleen nog op papier bestaat. Je kunt niet vooraf door het huis (of de buurt) lopen om te kijken of het jou aanspreekt. Je baseert je keuze op impressies, tekeningen en de technische omschrijving.

Als ervaren nieuwbouwspecialist helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuze en wij nemen altijd uitgebreid de tijd om jou goed te informeren over alle aspecten waar je mee te maken krijgt als je een nieuwbouwwoning koopt. Wij zijn bekend met alle nieuwbouwprojecten in de grote steden zoals Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en Drachten en ook hebben wij oog voor de kleine nieuwbouwprojecten in de kleinere dropen in Friesland. Natuurlijk adviseren wij jou ook graag over de verkoopmogelijkheden van je huidige woning.

Variatie in nieuwbouw en kavels in Friesland

"We nemen altijd uitgebreid de tijd om jou goed te informeren over alle aspecten van nieuwbouw"

Als nieuwbouwmakelaar in heel Friesland, heeft Makelaardij Friesland uitgebreide expertise in zowel huidige als toekomstige nieuwbouwprojecten in deze regio. Ons team is uitstekend geïnformeerd over aankomende nieuwbouwkansen, ideaal als ons huidige aanbod niet helemaal aansluit bij jouw wensen. Wij staan klaar om samen met jou de toekomstige nieuwbouwprojecten te verkennen die perfect bij jouw behoeften passen. 

Ons aanbod omvat, naast nieuwbouwprojecten waarbij de ontwerpen van de woningen in de basis al vastliggen, ook regelmatig vrije kavels. Dit is ideaal voor wie zelf een woning wil ontwerpen en de bouw hiervan zelf wil coördineren. Verder hebben wij veel nieuwbouw in Leeuwarden, Sneek en Heerenveen.

Interesse in verhuizen naar of binnen Friesland en gefascineerd door onze nieuwbouwprojecten? Laat je gegevens achter bij jouw favoriete project voor vrijblijvende informatie en updates over de verkoopstart. Voor direct contact, gebruik WhatsApp of ons contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen om jouw nieuwbouwwensen te bespreken. Bovendien brengen wij je dan als eerste op de hoogte als we met de verkoop gaan starten. Ook maken we graag een afspraak met jou om je te informeren over alle zaken waar je rekening mee moet houden als je een nieuwbouwwoning of een vrije kavel koopt.

Contact opnemen
Aafien & Boukje - Onze nieuwbouwmakelaars bij Makelaardij Friesland

Jouw nieuwbouwmakelaar: Makelaardij Friesland

Al sinds de jaren ’80 zijn wij dé Friese makelaar. Destijds begonnen we als onderdeel van de Friesland Bank. Veertig jaar na dato beschikken we over een uitstekende marktkennis en een groot netwerk. Wij zijn geworteld in heel Friesland want we hebben kantoren in Drachten, Heerenveen, Leeuwarden & Sneek. Onze provincie lijkt wellicht klein, maar wij weten als geen ander dat er een wereld van verschil zit tussen Wâldpiken, Bilkerts of Stedsjers. Wij zijn thuis in iedere regio van de provincie Friesland en weten waar jouw nieuwe droomwoning staat.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de aankoop van nieuwbouw- en bestaande woningen, maar ook in de verkoop, taxeren en verhuur van jouw huidige woning. Als full-service makelaar bieden we een breed spectrum aan diensten, inclusief hypotheekadvies en taxatierapporten. Neem contact op om te ontdekken hoe onze aankoop-, verkoop- en verhuurmakelaars jou kunnen ondersteunen.

Nieuwbouw aanbod van Makelaardij Friesland

Onze vestigingen

Beoordelingen

aankoop 9 verkoop 9 Funda
9

Gemiddelde score van
Makelaardij Friesland

Vragen over de Nieuwbouw?

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy