Exclusief wonen in Friesland!
Ook voor de fraaiste woonboerderijen

woningen
verkocht in
de afgelopen
365 dagen


Het Qualis Team van Makelaardij Friesland

Exclusieve dienstverlening

Makelaars met meerwaarde in het hogere segment

Aan- en/of verkoopplannen? Woningen in het hogere segment verdienen een unieke aanpak; dat is het specialisme van de Qualis-makelaar van Makelaardij Friesland. Het Qualis-keurmerk is toegekend aan een selectie gerenommeerde makelaars op basis van een goede reputatie, een sterke, vaak leidende, marktpositie in het hogere prijssegment. Met name in dit segment is een plaatselijk netwerk al lang niet meer voldoende. De Qualis-makelaar van Makelaardij Friesland volgen een gezamenlijke verkoopstrategie, gebruikmakend van het landelijke netwerk van alle Qualis-makelaars.


Exclusief verkopen

Daarnaast kennen we de potentiële kopers. Hoe? Via uiteenlopende kanalen verzamelen we doorlopend informatie die zich op hun woontoekomst oriënteren. In Nederland, maar ook over de grens, want de koper van vandaag kan overal vandaan komen. Die kennis ziet u terug in onze marktbenadering. Met een uitgekiende mix van media en middelen brengen we het aanbod in het hogere segment bij de juiste doelgroepen in beeld.  Zo wordt ons exclusieve woningaanbod full-colour gepresenteerd in het Qualis-Magazine en Qualis-Gallery, die periodiek naar onze doelgroep wordt verzonden. Daarnaast wordt het verkoopaanbod geplaatst in Qualis e magazine, Qualis.nl, funda.nl en in de Qualis-pagina´s van de Telegraaf en het Financieele Dagblad. Bij actieve en bij passieve woningzoekenden! Zo vergroten we onze slagkracht. En hiermee uw kansen op een optimaal verkoopresultaat.


Exclusief aankopen

Ook voor het aankopen van een woning staat onze aankoopmakelaar van Makelaardij Friesland zijn mannetje. In de fantastische provincie Friesland, natuurlijk rijk aan water maar ook aan bos, kennen wij diverse prachtige locaties die u optimaal woongenot garanderen. Onze aankoopmakelaars, gevestigd op centrale en strategische plaatsen, kennen Friesland als geen ander en gaan graag voor u aan het werk om samen met u ook uw droomhuis te vinden. Bij ons staat persoonlijk contact bovenaan, waarbij vertrouwen, expertise en discretie sleutelwoorden zijn. Want bij Makelaardij Friesland gaat het vooral om u!


Kennismaken

Exclusief wonen betekent wonen op een unieke plek in een unieke woning. Wilt u uw eigen unieke plek verkopen of bent u op zoek naar uw nieuwe unieke thuis, dan kunt u uw specifieke wensen kenbaar in een persoonlijk gesprek. Dat lijkt ons een goed begin!

Exclusief aanbod van Makelaardij Friesland

Over Makelaardij Friesland

Al sinds de jaren ’80 zijn wij dé makelaar in Friesland. Destijds begonnen we als onderdeel van de Friesland Bank. Ruim veertig jaar na dato beschikken we over een uitstekende marktkennis en een groot netwerk in Friesland. Wij zijn geworteld in heel Friesland want we hebben kantoren in Drachten, Heerenveen Leeuwarden & Sneek. Onze provincie lijkt wellicht klein, maar wij weten als geen ander dat er een wereld van verschil zit tussen Wâldpiken, Bilkerts of Stedsjers. Wij zijn thuis in iedere regio van de provincie Friesland en weten waar jouw nieuwe droomwoning staat.

De kracht van Makelaardij Friesland

Wij hebben als doel om jou als klant optimaal te begeleiden en te adviseren bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw toekomstige droomhuis of uw huidige woning. De klant staat bij ons centraal. Dit betekent dat je je eigen beslissingen neemt aan de hand van door ons gegeven advies. Wij kijken niet vanaf de zijlijn toe, maar we doorlopen gezamenlijk het aan- en/of verkoopproces. Dit doen wij professioneel, deskundig én vooral op een toegankelijke manier. Ons team is goed opgeleid, lid NVM, voor taxaties aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert gecertificeerd. Door kennis en ervaring te delen kunnen we een overeenkomst aangaan die goed voelt en realistisch is. Persoonlijke dienstverlening dus in samenspraak met jou. Samen halen we er alles uit wat er in zit! Daarin zijn wij deskundig, gedreven en creatief. Makelaardij Friesland weet wat er leeft, in de mens en in jouw buurt! Dat is onze kracht!

Lees meer

Onze vestigingen

Beoordelingen

aankoop 9 verkoop 9 Funda
9

Gemiddelde score van
Makelaardij Friesland

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy