Jouw makelaar in Drachten

Loop je ons sfeervolle pand aan de Stationsweg 23 in Drachten binnen? Dan kom je daar ongetwijfeld Hielke, Feikje, Koos, Gea of Koop tegen. Deze enthousiaste gezichten helpen je graag verder. Ben je op zoek naar je droomhuis? Wil je je huis verkopen? Of wil je je huis laten taxeren? Bij ons team in Drachten ben je aan het juiste adres.


Makelaar Drachten, Thuis in Drachten

Bij Makelaardij Friesland gaan we voor een klantgerichte, eerlijke en betrouwbare dienstverlening. Je kunt bij ons rekenen op een deskundige aanpak, met een gedreven instelling, waarbij heldere, open communicatie altijd voorop staat. Of je nu voorkeur geeft aan persoonlijk contact, (video)bellen, e-mail of WhatsApp, Makelaardij Friesland is altijd bereikbaar. We houden de lokale vastgoedmarkt voortdurend in de gaten, zodat wij je actuele en relevante adviezen kunnen bieden.

Makelaardij Friesland is lid van de NVM (De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen) en voor taxaties zijn we aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert gecertificeerd. Daarnaast zijn wij als geselecteerd Qualis makelaar, uw partner voor bijzondere objecten in het hogere segment.

Diensten van Makelaardij Friesland in Drachten

Onze deskundige makelaars zijn toegewijd en enthousiast om de ideale woning voor jou in Drachten of de omliggende gebieden te vinden of je woning te verkopen. 

Diensten van Makelaardij Friesland in Drachten

Contact ons

Het aanbod van Makelaardij Friesland

Beoordelingen

aankoop 9 verkoop 9 Funda
9

Gemiddelde score van
Makelaardij Friesland

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy