Heeg Alde Skatting 1

Omschrijving

vraagprijs

€ 799.000
Woningwebsite

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 799.000 k.k.
Bouw
Bouwvormniet van toepassing
Type ObjectBouwgrond
Hoofdfunctiebouwgrond
Indeling
Perceeloppervlakte29760 m²
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Dit moet u eerst zien en dan geloven.
Nog niet eerder beschikbaar gekomen in Friesland.
Op een werkelijk schitterende locatie komt deze zeer grote kavel nu te koop. De totale grootte van de kavel eigen grond is maar liefst 29.760 m². Uw eigen weg naar uw watervilla is reeds aangelegd.
Deze locatie is perfect voor de watersportliefhebber. Door de snelle en open verbindingen via het water bent u heel snel op de grote meren.
Een kavel op een locatie waarvan je altijd al droomde. Aan het doorgaande vaarwater van de Wyde Wimerts, direct aan De Elfstedentocht route, tussen de steden Heeg en IJlst met een fenomenaal uitzicht over de weilanden en het water. Wat een fantastische plek!

Het bijzondere van deze kavel is dat de nieuw te realiseren woning op een terp van de kavel gebouwd mag worden, zodat alle belangrijke woonfuncties ook gerealiseerd kunnen worden met zicht op het water en de natuur. Hierdoor komt de unieke locatie maximaal tot zijn recht!
Tevens is er ruimte om een eigen haven te realiseren.

In opdracht van de huidige eigenaar is inmiddels door een gerenommeerd architecten bureau, een passend ontwerp voor deze bijzondere plek gerealiseerd en de benodigde omgevingsvergunning is reeds verleend.
Het ontwerp is bij serieuze interesse exclusief op kantoor ter inzage. Tevens is er een aannemer die het gehele project turn-key kan opleveren.

Kortom, een unieke kans om in het Friese merengebied een absolute toplocatie te verwerven!

Goed om te weten:
- Totale oppervlakte 29.760 m²
- Perfect voor de watersportliefhebber.
- De percelen en de sloten worden onderhouden door de aangrenzende agrarische onderneming.
Koper kan dit, indien wenselijk, laten continueren.


Heeg
Heeg is een levendig dorp in het hart van het Fries Merengebied met circa 2200 inwoners. Zomers bruist Heeg en valt er van alles te beleven.
's Winters keert in Heeg de rust terug. Rondom Heeg ligt een weids, groen landschap met fantastische meren en poelen. Ook kent Heeg tal van voorzieningen zoals een supermarkt, warme bakker, slager, diverse winkels, restaurants, huisartsenpraktijken, musea, het Heempark en een vlotte (bus)verbinding naar Sneek. Op 8 kilometer rijafstand is de stad Sneek bereikbaar. Ook zijn er veel voorzieningen in de recreatieve sector: een jeugdherberg, diverse werven, jachthavens, zeilscholen, vakantiewoningen, campings en botenverhuurbedrijven.

Uw adviseur: Paul Lindeboom.
Paul Lindeboom

Paul Lindeboom ARMT Adviseur bestaande bouw

Plan bezichtiging
voor: Alde Skatting 1

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy