Drachten Tjaarda 366 a

Omschrijving

vraagprijs

€ 135.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 135.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1971
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte43 m²
Woning Inhoud141 m³
Kamers2 (1 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
We heten je van harte welkom op de 7e etage van Tjaarda-flat "De State", welke behoort tot de familie van drie flatgebouwen met de namen 'de Stins', 'de Pleats' en 'de State'. De straatnaam Tjaarda verwijst naar de voormalige Tjaarda State die ooit in Rinsumageest stond. Veel straten in de wijk De Wiken-Oost waar de flats staan, verwijzen naar (voormalige) stinzen, states en buitenplaatsen in Friesland.

De wijk heeft een eigen wijkwinkelcentrum met o.a. bakker, drogist en supermarkten en beschikt overs divers basis- en voortgezet onderwijs. Het centrum van Drachten alsmede de uitvalswegen naar Heerenveen-Groningen (A7) en Leeuwarden-Oosterwolde (N31) zijn goed bereikbaar.

Indeling:
Het appartement is bereikbaar via een met intercom beveiligde entree. Bij de entree bevinden zich de postbussen, 2 liften en de trapopgang. Via een voorportaal kom je in de hal van het appartement van waaruit alle ruimten bereikbaar zijn. Aan de linkerkant bevind zich de slaapkamer met een grote raampartij voor voldoende daglicht. Via de centrale hal is de badkamer bereikbaar welke is voorzien van een toilet, wastafel en douche. Aan de voorzijde kom je in de woonkamer met een ruim balkon. Stal de tuin-set alvast maar uit op dit ruime balkon van 4.5 meter.

Vanaf de galerij is de afsluitbare meterkast bereikbaar. Op de tussenlaag bevindt zich de eigen berging. Daarnaast bevindt er zich een algemene fietsenberging op de begane grond. Voor het parkeren van de auto is er voldoende plaats op de parkeerplaats rondom de flat.

Bel één van onze makelaars voor een rondleiding, wij staan graag voor je klaar!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1971;
- Maandelijkse kosten VvE € 105,12,- per maand
- Rondom het flatgebouw is voldoende parkeergelegenheid aanwezig;
- Zeer goede ontsluiting met de rijkswegen A7 en N31 richting Heerenveen, Leeuwarden en Groningen.
Hielke Fonk

Hielke Fonk NVM Makelaar - Taxateur