Wommels 't Bosk 63

Omschrijving

vraagprijs

€ 191.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 191.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1958
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte79 m²
Perceeloppervlakte180 m²
Woning Inhoud268 m³
Kamers5 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
BEZICHTIGINGSMIDDAG DONDERDAG 7 DECEMBER A.S. VAN 12:00 TOT 14:00 UUR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KAN JE BELLEN MET ONS KANTOOR.

In het pittoreske Wommels is deze charmante starterswoning beschikbaar. De woning omvat zowel een knusse voortuin als een achtertuin, en beschikt over 3 slaapkamers van verschillend formaat. Een ideale plek voor wie op zoek is naar een gezellig thuis in deze sfeervolle omgeving.

Indeling:
Welkom in de hal, waar je direct toegang hebt tot het toilet en de trap naar boven - details daarover volgen zo. De benedenverdieping is opgedeeld in drie ruimtes: een gezellige woonkamer met ruimte voor een comfortabele zithoek, een eetkamer en een keuken. Hoewel de ruimtes een basisuitstraling hebben, biedt de indeling voldoende mogelijkheden om de benedenverdieping een persoonlijke touch te geven.

De eerste verdieping herbergt drie slaapkamers van diverse formaten. Een badkamer met wastafel completeert deze verdieping, waardoor het een functionele leefruimte biedt.

Buiten:
Voorhuis heb je een knusse voortuin. Achter huis heb je een wat grotere tuin met wat meer mogelijkheden. Maak je vingers een keer groen en in no-time heb je hier een gezellige achtertuin en de mogelijkheid om hier een leuke barbecue te organiseren. Of het nou een winter- of zomer-barbecue is. In de achtertuin staat ook nog een berging van ongeveer 7 vierkante meter.


Goed om te weten:
- Woonoppervlakte 79m²
- Perceeloppervlakte 180m²
- Energielabel C
- CV ketel 2017
- Elkien voorwaarden zijn van toepassing

Wommels:
Ontdek het levendige Wommels, waar het goede leven hand in hand gaat met gemeenschapszin. Hier zijn alle voorzieningen binnen handbereik, waaronder twee basisscholen die het fundament leggen voor een bloeiende toekomst. Sportliefhebbers kunnen zich verbinden met de lokale kaats-, voetbal- en tennisverenigingen, waar passie en competitie samenkomen op prachtige velden en banen. Of je nu de rustige charme van de Bolswardertrekvaart wilt ervaren of deel wilt uitmaken van de bruisende lokale scene, Wommels biedt een thuis voor iedereen.


Uw adviseur: Anniek Siebring

Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens de bezichtigingsmiddag op donderdag 7 december 2023 tussen 12:00 en 14:00 uur plaats te vinden. Voor een afspraak tijdens de bezichtigingsmiddag kan je bellen met ons kantoor in Sneek. We verwelkomen je graag! De sluiting van de inschrijving eindigt op dinsdag 12 december 2023 om 12:00 uur.

HUUR JE OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEB JE VOORRANG OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs. Inschrijving voor huurders alleen geldig met volledig ingevuld inschrijfformulier incl. documenten

** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.

Voorwaarden Elkien:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd. Uitzondering eerste graad bloedverwanten;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma notarissen te Drachten).
Anniek Siebring

Anniek Siebring KRMT