Gorredijk Schansburg 1 14

Omschrijving

vraagprijs

€ 268.500

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 268.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar2009
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte86 m²
Woning Inhoud281 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens het Open Huis op woensdag 8 februari tussen 13:00 en 14:00 plaats te vinden.

Dit ruime 3-kamer appartement beschikt over 2 slaapkamers, knusse woonkamer en een open keuken. Het appartement ligt in het gezellige centrum van Gorredijk met alle voorzieningen dichtbij. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping.

Indeling appartement:
De lift brengt je naar de eerste verdieping waar het appartement gelegen is. De voordeur geeft toegang tot de hal met de meterkast en toiletruimte. De vele raampartijen in de knusse woonkamer zorgen voor voldoende lichtinval. De woonkamer geeft tevens toegang tot het balkon. De keuken beschikt over een eenvoudig keukenblok. Het appartement beschikt over twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en tweede toilet. Daarnaast is er nog een royale bijkeuken met aansluiting voor het witgoed.

Het gebouw is in 2009 gebouwd en volledig geïsoleerd. Het beschikt over een lift, video intercom en op de begane grond is nog een berging aanwezig.

Bijzonderheden:
- afgesloten parkeergelegenheid;
- energielabel A;
- lift aanwezig;
- VvE bijdrage bedraagt €116,83 per maand.

Nieuwsgierig geworden en graag eens binnenkijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor.

Locatie:
Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

HUURT U OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEEFT U VOORRANG TOT MAANDAG 13 FEBRUARI A.S. OM 12:00 IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs.

** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.

Standaard verkoopvoorwaarden:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/ verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/ verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma te Drachten);
* Let op! De koopsom betreft een vaste prijs.

Uw adviseur: Jorrit Joustra
Jorrit Joustra

Jorrit Joustra KRMT