St.-jacobiparochie Oudebildtdijk 738

Omschrijving

vraagprijs

€ 95.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 95.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1900
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte51 m²
Perceeloppervlakte365 m²
Woning Inhoud228 m³
Kamers3 (1 slaapkamers)
Energie
EnergielabelG
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt?

De locatie is uniek, de basis is sfeervol en karakteristiek, de finishing touch bepaal je zelf. De fotopresentatie geeft wat dat betreft een goed beeld van de huidige situatie. De Oudebildtdijk bevindt zich in de gemeente Waadhoeke en diende ooit als bescherming tegen de zee. De dijk is omringd door een charmante lintbebouwing, met verrassende woningen. Zo ook deze 2/1 kapwoning met ruime garage. De dijkwoning wordt gekenmerkt door hoge raampartijen en een fraaie lichtinval. De ruime tuin heeft net als de woning een dosis liefde nodig maar potentie is er genoeg! Het uitzicht op de zeedijk is hier fenomenaal!

Begane grond:
Entree met badkamer en toilet. Woonkamer met open keuken en voorraadkast. Hal naar eerste slaapkamer/werkkamer. Deze kamer zou met een kleine aanpassing bij de woonkamer betrokken kunnen worden maar er kunnen ook 2 slaapkamers gecreëerd worden.

Eerste verdieping:
Trap naar eerste verdieping. Grote ruimte met knieschotten en cv-ketel. Stahoogte is hier net geen 2 meter waardoor het niet als woonruimte meegenomen kan worden maar je kunt hier met gemak 2 slaapkamers creëren.

Buiten:
Ruime tuin met prachtig uitzicht over de landerijen en de zeedijk. Eigen oprit en grote garage met eigen cv-installatie.

Bijzonderheden:
- kluswoning die in z'n geheel aangepakt dient te worden
- houten schuur met dakisolatie, wandisolatie
- cv intergas 2011
- woning wordt verkocht met recht van opstal (wetterskip Fryslan): de jaarlijkse retributie bedraagt € 2,71 per jaar
- woning maakt deel uit van gebied aangewezen als zijnde beschermd dorpsgezicht
- woning wordt verkocht ''as is, where is'', met asbestclausule en niet zelf bewonen clausule

Sint-Jacobiparochie:
Sint-Jacobiparochie heeft enkele winkels, peuterspeelzaal, basisschool en sportvelden voor voetbal- en kaatswedstrijden. Ook zijn er tennisbanen, een gymnastieklokaal, een ijsbaan en een jeu-de-boulesbaan. Sint-Jacobiparochie heeft ongeveer 1800 inwoners. In de nabijheid vindt u de bekende buitendijkse polders, dit mooie kweldergebied is in de winter domein van duizenden ganzen die er overwinteren. In de zomer graast er vee op deze waddenkwelders, dit prachtige vogelrijke gebied heeft de status “Natuurgebied”.

Afstanden:
Sint-Annnaparochie: 3 km
Stiens: 11 km
Leeuwarden: 19 km
Amsterdam: 133 km
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland