Sneek Looxmadwarsstraat 2

Omschrijving

vraagprijs

€ 319.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 319.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1880
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte75 m²
Perceeloppervlakte193 m²
Woning Inhoud305 m³
Kamers5 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Wonen op een unieke locatie én in het centrum van Sneek

Deze vrijstaande voormalige brugwachtershuis aan de stadsgracht van Sneek is volledig gemoderniseerd afgelopen jaar en klaar voor een nieuwe eigenaar. Zie jij jezelf hier al wonen met uitzicht op de voorbijkomende bootjes?

Indeling:
Begane grond:
Via de voordeur betreden we de woning en komen we in de hal, welke toegang geeft tot het toilet meterkast en woonkamer. De woonkamer is door de vele ramen, voorzien van HR++ glas, erg licht. Vanuit de woonkamer heb je prachtig uitzicht over de gracht en langs varende bootjes. De keuken is te betreden via de woonkamer en is voorzien van een nieuw keukenblok. Ook de keuken is licht door de grote raampartijen en schuifpui, welke toegang geeft tot de tuin. In de keuken bevindt zich de trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping brengt de overloop je naar de 2 slaapkamers en de badkamer. Ook in de slaapkamers zijn authentieke elementen terug te vinden zoals de balken en ronde raampjes. De badkamer is ook volledig vernieuwd en is voorzien van een wastafelmeubel en een douche. Door het grote raam heb je hier voldoende licht en kan je goed ventileren.

Tuin:
Via de keuken loop je zo de tuin in. De tuin loopt rondom het huis waardoor je altijd een heerlijk plekje in de zon kan vinden. Vanuit de tuin van dit voormalig brugwachtershuisje heb je natuurlijk ook prachtig zicht op de gracht en de brug. Wanneer je in de tuin zit kan je dus ook genieten van alle voorbijkomende bootjes.

Bijzonderheden:
- Vloerverwarming op begane grond;
- Ventilatiesysteem aanwezig;
- Elektrische radiatoren boven;
- Verbouwde woning heeft de kleine bouwprijs van Sneek 2023 gewonnen;
- Energielabel A.

Ben jij net zo enthousiast als wij zijn over deze woning? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Sneek:
Sneek is een moderne stad met een historisch centrum. Het centrum heeft fraaie monumenten zoals het stadhuis, de Martinikerk en de wereldberoemde Waterpoort. Als economisch centrum van de gemeente Sudwest Fryslan heeft deze stad veel meer te bieden. De stad is ook onlosmakelijk verbonden met de watersport en de daarbij horende Sneekweek.
Als uitgaanscentrum biedt Sneek ruime faciliteiten. In het knusse centrum zijn diverse restaurants en drinkgelegenheden te vinden. In de zomermaanden worden in het centrum tal van activiteiten georganiseerd en is het goed toeven op de vele terrassen. Ook biedt Sneek ruim voldoende faciliteiten met betrekking tot onderwijs, openbaar vervoer en gezondheidszorg. Kortom een stad waar je graag wil wonen.

Adviseur: Tycho Reimers
Tycho Reimers

Tycho Reimers Commercieel Directeur