Jirnsum Himdyk 4

Omschrijving

vraagprijs

€ 216.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 216.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1974
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte96 m²
Perceeloppervlakte200 m²
Woning Inhoud367 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
BEZICHTIGINGSMIDDAG DINSDAG 13 FEBRUARI A.S. VAN 14:00 TOT 15:30 UUR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KAN JE BELLEN MET ONS KANTOOR.

In het dorp Jirnsum komt deze ruime starterswoning in de verkoop. Gelegen op een royaal perceel biedt deze woning drie slaapkamers. De woning is ideaal voor starters en biedt een comfortabele leefruimte met veel potentie. Indien uw enthousiasme overeenkomt met het onze, neem dan snel contact op met ons kantoor in Heerenveen.

Indeling:
Begane grond:
Kom binnen via de hal. Hier vind je het toilet, de opgang naar boven en de ingang naar de woonkamer. Laten we bij dat laatste beginnen. De woonkamer is ruim opgezet en hier is voldoende ruimte voor een fijne zithoek. De keuken en de woonkamer zijn met elkaar verbonden, daardoor is er naast een fijne zithoek ook nog voldoende ruimte voor een mooie eettafel. Op de begane grond zit ook nog een bijkeuken en hier is ruimte voor het witgoedapparatuur. 

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers van diverse afmetingen. Daarnaast is er op deze verdieping een eenvoudige badkamer aanwezig voorzien van een wastafel en douche.

Tweede verdieping:
Deze woning beschikt niet alleen over drie slaapkamers, maar heeft ook een zolder. De zolder is bereikbaar via de vlizotrap en een ideale bergruimte voor niet alledaagse spullen. Daarnaast hangt hier ook de AWB CV-ketel.

Buiten:
Beide tuinen zijn reeds bestraat en bieden de mogelijkheid om naar eigen smaak verder ingericht te worden.

Goed om te weten:
- Woonoppervlakte 96m2
- Perceeloppervlakte 200 m2
- Energielabel C
- Elkien voorwaarden van toepassing

Jirnsum:
Jirnsum is een oud dorp met ongeveer 1345 inwoners, gelegen in het midden van Friesland. Het dorp telt circa 1350 inwoners en is gelegen aan open vaarwater (De Boorne) naar het Sneekermeer en Pikmeer. In de omgeving zijn er verschillende fraaie fietsroutes. Tussen Grou en Jirnsum bevindt zich het NS-station (Leeuwarden-Randstad).

Ben jij net zo enthousiast als wij zijn over deze leuke eengezinswoning? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens de bezichtigingsmiddag op dinsdag 13 februari plaats te vinden. Voor een afspraak tijdens de bezichtigingsmiddag kan je bellen met ons kantoor in Leeuwarden. We verwelkomen je graag! De sluiting van de inschrijving eindigt op maandag 19 februari om 12:00 uur.

HUUR JE OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEB JE VOORRANG OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs.

Voorwaarden Elkien:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd. Uitzondering eerste graad bloedverwanten;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma notarissen te Drachten).

** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.

Uw adviseur: Jorrit Joustra
Jorrit Joustra

Jorrit Joustra KRMT Adviseur bestaande bouw