Bolsward Hid Herostraat 30

Omschrijving

vraagprijs

€ 171.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 171.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1932
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte80 m²
Perceeloppervlakte109 m²
Woning Inhoud324 m³
Kamers5 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelE
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Ben je opzoek naar een leuke tussenwoning en ook nog eens een beetje handig? Dan is deze woning in Bolsward zeker iets voor jou. De woning heeft een ruime woonkamer en beschikt over 3 slaapkamers. De gunstige ligging nabij het centrum, maakt deze woning extra geschikt voor de starter.

BEZICHTIGINGSMIDDAG IS OP DINSDAG 31 OKTOBER VAN 12:30 TOT 14.00 UUR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KAN JE BELLEN MET ONS KANTOOR TEL. : 0515 768 008

Via de entree kom je in de hal, hier vind je naast de trapopgang en het toilet, ook de entree naar de ruime woonkamer. In deze woonkamer is genoeg ruimte voor een zithoek en een eettafel.
De grote ramen in de woonkamer zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte uitnodigend en levendig aanvoelt. Via de hal kom je ook in de keuken. Vanuit de keuken kom je ook in de volgende hal, in deze hal vind je de ingang naar het aparte toilet en naar de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

Wanneer je met de trap omhoog gaat kom je op de eerste verdieping terecht. Via het overloop heb je toegang tot de drie slaapkamers. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van openslaande ruiten. Door de vlizotrap naar boven te nemen kom je terecht op de zolder, ideaal om nog wat spullen op te slaan.

De tuin, gelegen op het noordoosten, ontvangt een prettige ochtend- en middagzon, waardoor het een ideale plek is voor ontspanning. Er is ruimte voor een lekker ontbijt in de zon of om een lekker boekje te lezen. De tuin biedt niet alleen een aangename buitenruimte, maar leidt tevens naar een praktische ruimte aan de woning, namelijk de schuur. De schuur is niet alleen ideaal voor het opbergen van fietsen, maar ook voor het bewaren voor diverse materialen of gereedschappen.

Maak snel een afspraak om deze leuke starterswoning te bezichtigen en maak het je eigen thuis!
Wij verwelkomen je graag tijdens een bezichtiging.

Goed om te weten:
- Woonoppervlakte 80m²
- Perceeloppervlakte 109m²
- Energielabel E
- Voorwaarden Elkien zijn van toepassing

Bolsward, de zesde stad op de Elfstedenroute. Op 100 kilometer. Precies op de helft. Niet de grootste stad, wel een pareltje. Stad om van te houden. U kunt er heerlijk in rond dwalen langs de grachten, het prachtige park en vele monumenten. Sta stil en bewonder het sierlijke stadhuis, volgens velen het mooiste van Nederland. Daarnaast heeft de stad vele voorzieningen. Voor sport, middelbare scholen etc. zit je hier uitstekend! Een heerlijke stad om in te wonen en om in uw hart te sluiten.

Uw adviseur: Anniek Siebring


Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens de bezichtigingsmiddag op dinsdag 31 oktober tussen 12:30 - 14:00 uur plaats te vinden. Voor een afspraak tijdens de bezichtigingsmiddag kan je bellen met ons kantoor in Heerenveen. We verwelkomen je graag! De sluiting van de inschrijving eindigt op vrijdag 3 november om 12.00 uur.


HUUR JE OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEB JE VOORRANG OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs.

** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.


Voorwaarden Elkien:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd. Uitzondering eerste graad bloedverwanten;
* Ouderdomsclausule: de bouwkwaliteit ligt lager dan bij nieuwe woningen;
* Asbest: de woning kan asbest bevatten, koper aanvaardt dit risico;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma notarissen te Drachten).
Anniek Siebring

Anniek Siebring KRMT