Sneek Franekervaart 14 H

Omschrijving

vraagprijs

€ 150.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 150.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1926
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte58 m²
Perceeloppervlakte111 m²
Woning Inhoud225 m³
Kamers5 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelE
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
In Sneek, aan de Franekervaart, vind je dit leuke hoekhuisje. Het ligt niet alleen aan de Franekervaart, maar ook tegenover het Wilhelminapark en op steenworpafstand van de binnenstad. Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken? Kijk dan met ons mee binnen aan de Franekervaart 14 H.

BEZICHTIGINGSMOMENT IS OP VRIJDAG 1 DECEMBER VAN 10:00 TOT 12:30 UUR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KAN JE BELLEN MET ONS KANTOOR TEL. : 0515 768 008

Indeling:
Op een perceel van 111m² staat dit knusse huis. Je stapt binnen in de hal. Hier vind je de opgang naar de eerste verdieping en de doorgang naar de woonkamer. In de woonkamer heb je ruimte voor een zithoek en een leuke eettafel. In de woonkamer zit ook een open doorgang naar de keuken. De keuken is voor de rest basic. Vanuit de keuken kom je ook in de tweede hal. Vanuit deze hal kun je 4 kanten op. Eén is terug naar de keuken. Twee is rechts af de badkamer in, ook deze is basic. Drie is rechtdoor en loop je de toilet binnen. En tenslotte 4 en dat is linksaf en daar is de bijkeuken. Hier is ruimte voor het witgoed.

De eerste verdieping heeft twee slaapkamers, waarvan 1 ruime. De andere slaapkamer is iets compacter. De ruime slaapkamer heeft ook een wasbak tot zijn beschikking. Op de tweede verdieping vind je nog een bergzolder.

Buiten:
Het is natuurlijk een hoekwoning en dat maakt dat het op 3 verschillende plekken tuin heeft. Aan de voorkant, zijkant en achterkant. Je kunt hier dan ook lekker met de zon meedraaien en in de ochtend genieten van een krantje en in de avond van een barbecue.

Goed om te weten:
- Stuk grond aan de zijkant kan gekocht worden van de gemeente;
- Woonoppervlakte: 58 m²;
- Perceeloppervlakte: 111 m²;
- Elkien voorwaarden zijn van toepassing.

HUUR JE OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEB JE VOORRANG OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs.

Uw adviseur: Anniek Siebring

Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens de bezichtigingsmiddag op vrijdag 1 December tussen 10:00 - 12:30 uur plaats te vinden. Voor een afspraak tijdens de bezichtigingsmiddag kan je bellen met ons kantoor in Sneek. We verwelkomen je graag! De sluiting van de inschrijving eindigt op donderdag 7 december om 12.00 uur.

Sneek:
Sneek is een moderne stad met een historisch centrum. Het centrum heeft fraaie monumenten zoals het stadshuis, de Martinikerk en de wereldberoemde Waterpoort. Naast deze monumenten heeft het centrum sfeervolle en statige herenhuizen en oude stadsgezichten. Het intieme karakter van het centrum en de grachtengordel rondom het centrum is door de jaren heen intact gebleven.
Maar Sneek is meer dan dat. Als economisch centrum van de gemeente Sudwest Fryslân heeft deze stad veel meer te bieden. De stad is ook onlosmakelijk verbonden met de watersport en de daarbij horende Sneekweek.
Als uitgaanscentrum biedt Sneek ruime faciliteiten. In het knusse centrum zijn diverse restaurants en drinkgelegenheden te vinden. Daarnaast is er een poppodium, Centrum voor Kunsten en is er een nieuw theater gerealiseerd. In de zomermaanden worden in het centrum tal van activiteiten georganiseerd en is het goed toeven op de vele terrassen. Ook biedt Sneek ruim voldoende faciliteiten met betrekking tot onderwijs, openbaar vervoer en gezondheidszorg.
Kortom een stad waar je graag wil wonen.

** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.

Voorwaarden Elkien:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd. Uitzondering eerste graad bloedverwanten;
* Ouderdomsclausule: de bouwkwaliteit ligt lager dan bij nieuwe woningen;
* Asbest: de woning kan asbest bevatten, koper aanvaardt dit risico;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma notarissen te Drachten).
Anniek Siebring

Anniek Siebring KRMT