Terband de Plasse 3

Omschrijving

vraagprijs

€ 300.000

Kenmerken

Overdracht
Statusonder optie
Prijs€ 300.000 k.k.
Bouw
Bouwvormniet van toepassing
Type ObjectBouwgrond
Hoofdfunctiebouwgrond
Indeling
Perceeloppervlakte7040 m²
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Unieke mogelijkheid om uw eigen droomwoning te bouwen.
Op een mooie landelijke locatie is deze royale kavel te koop. De totale grootte van de kavel is maar liefst 7040 m² groot. Deze locatie is perfect voor mensen die op zoek zijn naar wat ruimte rondom de woning eventueel met wat klein vee.

Doordat de woonboerderij die er voorheen stond is afgebroken, zijn alle nutsvoorzieningen inclusief glasvezelkabel al aanwezig.

In opdracht van de huidige eigenaar is inmiddels door een architectenbureau, een passend ontwerp voor deze plek gerealiseerd en de benodigde omgevingsvergunning is reeds verleend.
Het ontwerp is bij serieuze interesse exclusief op kantoor ter inzage.

De kavel is gunstig gelegen in het landelijke buitengebied, terwijl het bruisende centrum van Heerenveen, de sportstad en Thialf toch binnen fietsbereik zijn. Dit biedt u de mogelijkheid om te genieten van de rust van het platteland, zonder concessies te doen aan de nabijheid van essentiële voorzieningen.

Goed om te weten:
- Totale oppervlakte 7040 m²
- Perfect voor natuurliefhebbers


Nieuwsgierig geworden en graag eens op locatie kijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op, of loop binnen op ons kantoor. Zo kunnen wij in overleg een geschikte dag en tijd inplannen.
Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Refresh to make it work.

Plan bezichtiging
voor: de Plasse 3

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy