Laat Je Woning Professioneel Taxeren bij Makelaardij Friesland

Ben je van plan om je huis te verkopen, of heb je een taxatie nodig voor een hypotheekaanvraag? Bij Makelaardij Friesland bieden we deskundige en betrouwbare woningtaxaties die perfect aansluiten op jouw behoeften. Ontdek waarom een accurate taxatie zo belangrijk is en hoe wij jou kunnen helpen bij het vaststellen van de echte waarde van je woning.


Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer informatie over een taxatie? Klik dan op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen via het contactformulier, bel met ons kantoor om een afspraak te maken of mail naar taxatie@makelaardijfriesland.nl.

Wij zijn je graag van dienst.

Contact opnemen
Onze taxateur Koop
Onze taxateur Koop

Het belang van een nauwkeurige woningtaxatie 

Een precieze taxatie van je huis is onmisbaar voor verschillende doeleinden, zoals het bepalen van een verkoopprijs, het verkrijgen van een hypotheek, of voor fiscale zaken. Bij Makelaardij Friesland zorgen we ervoor dat je taxatie wordt uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde taxateurs die de lokale vastgoedmarkt door en door kennen.

Ons taxatieproces
Bij Makelaardij Friesland hanteren we een transparant en gedetailleerd taxatieproces. We beoordelen jouw woning op meerdere aspecten, zoals de staat van onderhoud, de ligging, de grootte en de actuele marktontwikkelingen. Ons doel is om jou een realistisch en marktconform taxatierapport te leveren.

Waarom kiezen voor Makelaardij Friesland
Kiezen voor Makelaardij Friesland betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze taxateurs zijn hooggekwalificeerd en altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling van jouw taxatie, met altijd oog voor jouw persoonlijke situatie en wensen.

Of je nu je huis wilt verkopen, je hypotheek wilt herfinancieren, of een taxatie nodig hebt voor juridische doeleinden, Makelaardij Friesland staat voor je klaar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat ons je helpen de werkelijke waarde van je woning te ontdekken.

Makelaardij Friesland taxeert ook voor:

  • Aankoop- of verkoopbeslissing;
  • Woning in verhuurde staat;
  • Nieuwe hypotheek;
  • Boedelverdeling;
  • Bezwaar tegen WOZ-waarde;
  • Renteherziening;
  • Fiscale doeleinden;
  • Interne doeleinden.

Veel gestelde vragen

Antwoorden op de veel gestelde vragen over het taxeren van een woning.
Antwoord:

Heb jij een nieuwe woning aangekocht, wil je een hypotheek met NHG-garantie afsluiten of wil je je eigen woning gaan verbouwen? Hiervoor heb je dan meestal een taxatierapport nodig voor de bank. Makelaardij Friesland heeft meerdere gecertificeerde en beëdigde makelaars-taxateurs die je een objectieve waarde van je woning kunnen geven en taxeren in heel Friesland. Lees hier hoe wij jou kunnen helpen met het taxeren van je (nieuwe) woning

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy