Drachten Tjaarda 248

Omschrijving

vraagprijs

€ 150.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 150.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1970
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte60 m²
Woning Inhoud192 m³
Kamers2 (1 slaapkamers)
Energie
EnergielabelE
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Op zoek naar een hoek-appartement met een prachtig uitzicht? We heten je van harte welkom op de 10e etage van Tjaarda-flat "De Pleats", welke behoort tot de familie van drie flatgebouwen met de namen 'de Stins', 'de Pleats' en 'de State'. De straatnaam Tjaarda verwijst naar de voormalige Tjaarda State die ooit in Rinsumageest stond. Veel straten in de wijk De Wiken-Oost waar de flats staan, verwijzen naar (voormalige) stinzen, states en buitenplaatsen in Friesland.

De wijk heeft een eigen winkelcentrum met o.a. een bakker, drogist en supermarkten en beschikt over divers basis- en voortgezet onderwijs. Het centrum van Drachten alsmede de uitvalswegen naar Heerenveen-Groningen (A7) en Leeuwarden-Oosterwolde (N31) zijn goed bereikbaar. Ook voor het reizen met de bus ben je snel bij het busstation Transferium Oost, welke tegenover de flat ligt.

Indeling:
Bij binnenkomst in het appartementengebouw word je verwelkomd in een centrale afgesloten hal, waar je het bellentableau, de brievenbussen, lift en het trappenhuis vindt. We nemen de lift naar de 10e verdieping en betreden de woning via de hal welke tevens toegang geeft tot het toilet. Vanuit de hal betreden we de brede woonkamer waar gelijk de fijne lichtinval opvalt. De woonkamer geeft toegang tot eenvoudige open keuken en het zonnige balkon. Ook de ruime slaapkamer is vanuit de woonkamer toegankelijk. De eenvoudige badkamer beschikt over een wastafel, douche en de wasmachine aansluiting. Ook vanuit de slaapkamer is het balkon bereikbaar.

Vanaf de galerij is de afsluitbare meterkast bereikbaar. Op de tussenlaag tussen de begane grond en eerste etage bevindt zich de eigen berging. Daarnaast bevindt er zich een algemene fietsenberging op de begane grond. Voor het parkeren van de auto is er voldoende plaats op de parkeerplaats rondom de flat.

Wil je zelf eens komen kijken in dit fijne appartement? Neem dan contact met ons op en we leiden je graag rond. Liever wat meer informatie? Bekijk dan ook eens de unieke woningwebsite; tjaarda248.nl

Bijzonderheden;
- gelegen op de 10e etage;
- een hoek appartement, waardoor je geen hinder ondervindt van langslopende buren;
- bouwjaar 1970;
- balkon over de gehele breedte van het appartement;
- waanzinnig uitzicht;
- actieve VvE;
- maandelijkse bijdrage VvE € 264,- dit is inclusief voorschot stookkosten;
- rondom het flatgebouw is voldoende parkeergelegenheid aanwezig;
- zeer goede ontsluiting met de rijkswegen A7 en N31 richting Heerenveen, Leeuwarden en Groningen.
Hielke Fonk

Hielke Fonk NVM Makelaar - Taxateur