Dronryp Stranljip 13

Omschrijving

vraagprijs

€ 550.000

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 550.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

LEVENSGENIETERS OPGELET, BELEEF HET BUITENLEVEN AAN HET OPEN VAARWATER !

In 2000 door het gerenommeerde bouwbedrijf Heijmans gebouwd vrijstaand woonhuis. deze moderne woning heeft een zeer ruime woonkamer, uitgebouwde keuken, drie ruime slaapkamers, garage en carport. Het geheel is gelegen aan open vaarwater (staande mast) met een eigen walbeschoeiing en aanlegplaats.

Dit zeer fraaie woonhuis is uitstekend onderhouden en heeft een bijzonder speelse indeling:
zij-entree met ruime hal, trap voorzien van rvs leuningen en hekwerk, meterkast, toilet met fontein en bijkeuken met werk- aflegblad rvs wasbak en w/k waterkraan. Smaakvol ingerichte, ruime living met marmeren vloer voorzien van vloerverwarming, veel raampartijen en tuindeuren.
Aan de tuinzijde bevindt zich een moderne (eet)keuken met marmeren vloer en vloerverwarming, die afgesloten kan worden van de living d.m.v. een glazen deur. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een loopdeur naar terras en vervolgens de tuin. De keuken heeft een mooi zicht op de tuin en naar het water. De garage is bereikbaar vanuit de keuken, deze is voorzien van een elektrische geïsoleerde segment deur met voorgelegen aluminium carport en oprit voor meerdere auto's.

De tuin is mooi en onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft diverse terrassen. In de tuin bevindt zich de vrijstaande houtenberging v.v. betonvloer en elektra aansluiting.

1e verdieping:
overloop met vaste kast, separaat toilet, fijne badkamer met douchecabine, bad, thermostaatkranen, dubbele wastafel met ombouw, grote spiegel en verlichting.
Middelgrote voorslaapkamer 10 m2, tussen slaapkamer met kastenwand 8 m2 , hoofdslaapkamer
22 m2 met kunststof kantel/kiep-draaideur (vlucht deur) voorzien van elektrisch rolluik. Alle slaapkamers zijn voorzien van een moderne laminaatvloer.

2e verdieping:
zolderruimte met bergfunctie bereikbaar d.m.v. een vlizotrap

Algemeen:
- totaal perceel 533 m2 eigen grond
- geïsoleerd
- mechanische afzuiging
- nieuw elektrisch zonnescherm
- buitenschilderwerk 2018/2019
- HR combi ketel (2012)
- open vaarwater (staande mast)
- eigen aanlegplaats
- heerlijke privacy biedende tuin rondom met mooie beplanting
- buitenkranen voor en achter
- steegdeur naast garage in zelfde kleur als garagedeur
- ruime wijk met goede parkeergelegenheid
- aangename verkeersluwe omgeving
- ook zeer geschikt voor de hybride thuiswerker

Het gezellige, fraaie en populaire dorp Dronryp is gelegen op korte afstand van Leeuwarden en direct nabij de snelweg naar Amsterdam. Het dorp heeft een actief verenigingsleven, drie basisscholen, een gezondheidscentrum en een leuke dorpskern met supermarkt en horeca.
Jan Ypeij

Jan Ypeij KRMT

Plan bezichtiging
voor: Stranljip 13

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy