Easterein Stittenserleane 17

Omschrijving

vraagprijs

€ 221.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 221.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1971
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte109 m²
Perceeloppervlakte254 m²
Woning Inhoud400 m³
Kamers7 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Ontdek jouw ideale starterswoning in Easterein! Deze starterswoning biedt een ruime woonkamer, maar liefst 4 slaapkamers en een aangebouwde berging. Parkeergelegenheid voor de deur maakt het plaatje compleet. Mis deze kans niet en bel snel naar ons kantoor voor een afspraak om te komen bezichtigen.

BEZICHTIGINGSMIDDAG DINSDAG 16 APRIL A.S. VAN 14:00 TOT 16:00 UUR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KAN JE BELLEN MET ONS KANTOOR.

Indeling:

Begane grond:
Bij binnenkomst in deze woning verwelkomt een ruime hal je met de meterkast, toiletruimte voorzien van fontein, een trapopgang, een praktische trapkast en een deur die leidt naar zowel de woonkamer als de keuken.
De doorzon woonkamer is ruim opgezet en heeft veel lichtinval. Aan beide kanten van de woonkamer heb je vrij uitzicht. De gesloten keukenruimte is voorzien van een eenvoudig keukenblok. In de aangebouwde ruime berging heb genoeg opbergmogelijkheden. Wat zou jij hier van maken?

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, badkamer, en een vaste trap naar de 2e verdieping. De twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn ca 7 m² en ca 15 m² groot. Aan de voorzijde van de woning is nog een slaapkamer van ca 11 m² groot. De volledig betegelde badkamer heeft een toilet, douchecabine en wastafel.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is te bereiken met vaste trap. Hier is de CV ketel geïnstalleerd en vind je de vierde slaapkamer in deze woning, voorzien van een dakraam.

Buiten:
De hoekwoning staat op een perceelgrootte van circa 254 m² eigen grond. De achtertuin is gelegen op het noorden en is vanaf de achtergevel 12.5 meter diep. Zie jij jezelf hier in de zomer al zitten in deze ruime tuin?

Goed om te weten:
- Energielabel C;
- Perceel van 254 m2;
- Gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen;
- Voorwaarden Elkien zijn van toepassing;

Ben jij net zo enthousiast als wij zijn over deze leuke hoekwoning? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens de bezichtigingsmiddag op 16 april tussen 14:00 uur en 16:00 uur plaats te vinden. Voor een afspraak tijdens de bezichtigingsmiddag kan je bellen met ons kantoor in Sneek. We verwelkomen je graag! De sluiting van de inschrijving eindigt op vrijdag 19 april om 12:00 uur.

Easterein is een aantrekkelijk en levendig dorp en heeft ruim 960 inwoners. Het middelpunt van Easterein wordt gevormd door de prachtige Martinikerk. Deze kerk is gelegen op een terp en is omsloten door water en een kerkbuurt met kleine straten en steegjes. Daarnaast beschikt het dorp over voorzieningen als een basisschool, café/restaurant met een partycentrum Bergsma Easterein, sportcomplex, huisarts en diverse bedrijven. Op slechts 2 km afstand ligt Wommels met aldaar vele voorzieningen en openbaar vervoer. Het pittoreske dorp ligt centraal in "de Greidhoeke" met haar prachtige natuur, wandel-, fiets en vaarroutes. Easterein is gunstig gelegen tussen de grotere kernen Sneek - Bolsward - Franeker - Leeuwarden. Op circa 10 min. rijden is de A7 bereikbaar met de afsluitdijk in het verlengde daarvan, dé ontsluitingsweg naar de Randstad.

HUUR JE OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEB JE VOORRANG OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs. Inschrijving voor huurders alleen geldig met volledig ingevuld inschrijfformulier incl. documenten

** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.

Voorwaarden Elkien:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd. Uitzondering eerste graad bloedverwanten;
* Ouderdomsclausule: de bouwkwaliteit ligt lager dan bij nieuwe woningen;
* Asbest: de woning kan asbest bevatten, koper aanvaardt dit risico;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma Notarissen te Drachten).
Anniek Siebring

Anniek Siebring KRMT Adviseur bestaande bouw