Raerd Slingerbochten 20

Omschrijving

vraagprijs

€ 335.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 335.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2008
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte128 m²
Perceeloppervlakte395 m²
Woning Inhoud467 m³
Kamers7 (5 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
BEZICHTIGINGSMIDDAG DONDERDAG 12 OKTOBER A.S. VAN 12:30 TOT 14.00 UUR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KAN JE BELLEN MET ONS KANTOOR TEL. : 0515 768 008


Ontdek het comfort van deze prachtige twee-onder-een-kapwoning in het charmante Raerd, waar ruimte en licht samenkomen voor het perfecte thuisgevoel. Met maar liefst 5 slaapkamers biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt voor een groeiend gezin of om extra kamers in te richten voor werk of hobby.

Via de entree kom je in de hal, hier vind je de meterkast en het toilet, ook is hier voldoende plek voor de garderobe. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer, keuken en de trapopgang naar boven. De royale woonkamer is voorzien van grote raampartijen aan de voor-en achterkant, waardoor het een heerlijke lichte ruimte is. De woning is voorzien van een basic keuken en van achter het aanrecht kijk je zo de tuin in.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer uitkijkt over de tuin en een oase van rust biedt. De overige 2 slaapkamers op de tweede verdieping zijn eveneens royaal en bieden veelzijdige mogelijkheden, ideaal voor het inrichten van een thuiskantoor of hobbyruimte.

De tuin op het noordoosten is een fijne plek voor een gezellige barbecue of een lekker ontbijtje in de zon. Aan de zijkant van de woning heb je een gemakkelijke toegang tot de tuin. Ook is er plek voor een bootje en dat in je eigen tuin!

Maak snel een afspraak om deze leuke woning te bezichtigen en maak het je eigen thuis!
Wij verwelkomen je graag tijdens een bezichtiging.

Goed om te weten:
- Woonoppervlakte 128 m²;
- Perceeloppervlakte 395 m²;
- Energielabel A;
- Voorwaarden Elkien zijn van toepassing.


Raerd is centraal gelegen, binnen 10-15 minuten ben je op de grote plekken zoals Sneek-Heerenveen-Leeuwarden.
Ook is Raerd dichtbij Grou, een watersportdorp waar ook vele winkelvoorzieningen zijn zoals Jumbo, Lidl, Poiesz, Hema en Kruidvat. Verder beschikt het dorp over een openbare basisschool met kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang. Tevens is er een busverbinding tussen Sneek en Leeuwarden en met de boot zijn de Friese meren goed bereikbaar.

Uw adviseur: Paul Lindeboom

Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens de bezichtigingsmiddag op donderdag 12 oktober 2023 tussen 12.30 en 14:00 uur plaats te vinden. Voor een afspraak tijdens de bezichtigingsmiddag kan je bellen met ons kantoor in Sneek. We verwelkomen je graag! De sluiting van de inschrijving eindigt op woensdag 18 oktober 2023 om 12.00 UUR.

HUUR JE OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEB JE VOORRANG OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs.


Voorwaarden Elkien:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd. Uitzondering eerste graad bloedverwanten;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma notarissen te Drachten).

** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.
Paul Lindeboom

Paul Lindeboom ARMT Adviseur bestaande bouw