Gorredijk Schansburg 1 16

Omschrijving

vraagprijs

€ 289.500

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 289.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar2009
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte85 m²
Woning Inhoud273 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Op vrijdag 9 juni 2023 is er een kijkmiddag, hier dient u zich voor aan te melden! Bel of mail met ons kantoor voor meer informatie.

Dit ruime 3-kamer appartement beschikt over 2 slaapkamers, lichte woonkamer en een open keuken. Het appartement ligt in het gezellige centrum van Gorredijk met alle voorzieningen dichtbij. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping.

Indeling appartement:
De lift brengt je naar de eerste verdieping waar het appartement gelegen is. De voordeur geeft toegang tot de lange hal met de meterkast en toiletruimte. Het appartement beschikt over een royale woonkamer met grote raampartijen. De woonkamer geeft tevens toegang tot het balkon waar je 's ochtends heerlijk een kop koffie kunt drinken. De keuken beschikt over een eenvoudig keukenblok met een gasfornuis. Het appartement beschikt over twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Daarnaast is er nog een bijkeuken met aansluiting voor het witgoed en voldoende op bergruimte.

Het gebouw is in 2009 gebouwd en volledig geïsoleerd. Het beschikt over een lift, video intercom en aan de achterzijde is nog een losstaande berging.

Bijzonderheden:
- afgesloten parkeergelegenheid;
- energielabel A;
- lift aanwezig;
- VvE bijdrage bedraagt €116,83 per maand.
Nieuwsgierig geworden en graag eens binnenkijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor.

Locatie:
Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

HUURT U OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEEFT U VOORRANG TOT WOENSDAG 14 JUNI 2023 OM 12:00 IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs.

** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.

Standaard verkoopvoorwaarden:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/ verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/ verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma te Drachten);
* Let op! De koopsom betreft een vaste prijs.

Uw adviseur: Jorrit Joustra
Jorrit Joustra

Jorrit Joustra KRMT