Ysbrechtum Rengersstrjitte 13

Omschrijving

vraagprijs

€ 275.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 275.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1990
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte92 m²
Perceeloppervlakte255 m²
Woning Inhoud374 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Locatie, locatie, locatie!

Deze leuke hoekwoning staat werkelijk op een unieke locatie in het gezellige dorp Ysbrechtum met aan twee kanten vrij uitzicht over de landerijen. De woning beschikt o.a. over een zonnige tuin, grote garage en 3 slaapkamers.

Landelijk wonen met de gezellige stad Sneek op wandel-/ fietsafstand, wie wil dat nou niet?

Indeling:

Begane grond
De voordeur geeft toegang tot de hal met meterkast, trapopgang, toiletruimte en een royale trapkast. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en heeft een prettig vrij zicht over de straat en de weilanden. De (eenvoudige) open keuken zit aan de achterzijde en vanaf de eettafel heb je hier een magnifiek uitzicht. Alsof je naar een levend schilderij staat te kijken, dit verveelt nooit! Aansluitend is de bijkeuken gelegen met CV-kast en loopdeur en deur naar buiten.

Eerste verdieping
Aan de overloop grenzen 3 slaapkamers. Twee zijn er aan de achterzijde gelegen en kijken prachtig uit over de landerijen. De badkamer is uitgerust met een douche en wastafel. Tevens is hier plaats voor het witgoed.

Zolder
Met een vlizotrap kom je op de bergzolder met (deels) stahoogte. Ideaal voor het opbergen van spullen welke je niet wekelijks nodig hebt.

Buiten
De tuin kent een open ligging zonder enige inkijk van buren. Hier voel je je heerlijk vrij en je ervaart hier veel rust en privacy. Uitkijkend over de landerijen beleef je hier het landelijk leven in optima forma! Huppelende hazen en hertjes spotten vanuit de achtertuin is hier geen zeldzaamheid. Daarnaast kent de tuin ook nog eens de ideale zonligging op het zuidwesten. De zonwering hangt niet voor niets op de achtergevel! De houten garage is voorzien van elektra en is extra lang. Een heerlijke plek voor een klusser, maar natuurlijk parkeer je hier ook makkelijk je auto. Daarnaast is er ook nog ruimte op de oprit voor het parkeren van auto's.

Bijzonderheden:
- Energielabel B
- HR++ glas uit 2021
- Prachtige vrije locatie

Ben jij net zo enthousiast als wij zijn over deze woning? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Ysbrechtum:
Onder de rook van Sneek, op circa één kilometer van de stad, ligt het dorp Ysbrechtum. Een typisch komdorp met ruim zeshonderd inwoners. Ysbrechtum is met name bekend om het zeventiende eeuwse landgoed Epemastate.
Ysbrechtum heeft een kleine supermarkt en een basisschool. Maar voor de meeste voorzieningen is het dorp aangewezen op het naburige Sneek.

Adviseur: Paul Lindeboom.

Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens het Open Huis op donderdag 23 februari tussen 13.00 en 15:00 uur plaats te vinden. Voor een afspraak tijdens het Open Huis kan je bellen met ons kantoor in Sneek. We verwelkomen je graag!

HUURT U OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEEFT U VOORRANG TOT 1 MAART A.S. OM 12.00 UUR IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs.


** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.

Voorwaarden Elkien:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd. Uitzondering eerste graad bloedverwanten;
* Ouderdomsclausule: de bouwkwaliteit ligt lager dan bij nieuwe woningen;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma Notarissen te Drachten).
Paul Lindeboom

Paul Lindeboom ARMT