Bolsward Prinsenburg 41

Omschrijving

vraagprijs

€ 230.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 230.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1981
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte112 m²
Perceeloppervlakte244 m²
Woning Inhoud433 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
BEZICHTIGINGSMIDDAG WOENSDAG 22 MAART A.S. VAN 13.00 TOT 15.00 UUR, VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KAN JE BELLEN MET ONS KANTOOR.


Deze leuke hoekwoning staat op een fijne locatie in een kindvriendelijke buurt en heeft een vrij uitzicht met een groot speelveld voor deur. Deze woning beschikt o.a. over een ruime tuin, 3 slaapkamers en grote zolderverdieping.

Draai jij binnenkort de sleutel om van deze heerlijke eengezinswoning op mooie hoek locatie?

Indeling:

Begane grond
De overdekte entree geeft toegang tot de hal waar naast de trapopgang, meterkast en toiletruimte ook plaats is voor een garderobe. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en mede door het zijraam is dit een heerlijke lichte ruimte. Je geniet hier van een vrij uitzicht over het speelveld. De (eenvoudige) keuken kent een rechte opstelling. De eettafel kijkt uit over de achtertuin. In de provisiekast bewaar je handig alle voorraden. Aansluitend is de bijkeuken gelegen met plaats voor het witgoed en de CV-opstelling. De deur brengt je naar de achtertuin.

Eerste verdieping
Aan de overloop grenzen 3 slaapkamers van prettig formaat. De keurige, ruime badkamer beschikt over een douche en wastafel.

Tweede verdieping
Met een vaste trap kom je op de ruime zolderverdieping met veel daglicht. Momenteel is dit één grote ruimte maar hier realiseer je, indien gewenst, een vierde slaapkamer. Met het aanbrengen van knieschotten creëer je hier veel praktische opbergruimte.

Buiten
Heerlijk genieten doe je hier in de tuin! De bestrate voortuin met leilinde ligt er keurig bij. De achter- en zijtuin bestaat uit gazon, bestrating en beplanting. Er is een achterom aanwezig. Op openbaar terrein parkeer je gemakkelijk de auto, vlakbij huis.

Bijzonderheden:
- Energielabel C;
- Woonoppervlakte 112;
- Perceeloppervlakte 244 m²;
- Geen trap- en vloerbekleding boven.

Ben jij net zo enthousiast over deze leuke hoekwoning als wij zijn? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Bolsward
Bolsward, de zesde stad op de Elfstedenroute. Op 100 kilometer. Precies op de helft. Niet de grootste stad, wel een pareltje. Stad om van te houden. U kunt er heerlijk in rond dwalen langs de grachten, het prachtige park en vele monumenten. Sta stil en bewonder het sierlijke stadhuis, volgens velen het mooiste van Nederland. Een heerlijke stad om in te wonen en om in uw hart te sluiten.

Uw adviseur: Paul Lindeboom

Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens de bezichtigingsmiddag op woensdag 22 maart tussen 13.00 en 15:00 uur plaats te vinden. Voor een afspraak tijdens de bezichtigingsmiddag kan je bellen met ons kantoor in Sneek. We verwelkomen je graag! De sluiting van de inschrijving eindigt op DINSDAG 28 MAART OM 12:00 UUR.

HUURT U OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEEFT U VOORRANG OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs.


** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.

Voorwaarden Elkien:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd. Uitzondering eerste graad bloedverwanten;
* Ouderdomsclausule: de bouwkwaliteit ligt lager dan bij nieuwe woningen;
* Asbest: de woning kan asbest bevatten, koper aanvaardt dit risico;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma Notarissen te Drachten).
Paul Lindeboom

Paul Lindeboom ARMT