Grou Mr. Pieter Jelles Troelstrawei 56

Omschrijving

vraagprijs

€ 351.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 351.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2012
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte88 m²
Woning Inhoud289 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Op dinsdag 15 augustus is er een kijkmiddag, hier dient u zich voor aan te melden! Bel of mail met ons kantoor voor meer informatie.

Ontdek dit ruime 3-kamer appartement met 2 slaapkamers, lichte woonkamer en open keuken, gelegen in het hart van het levendige Grou. Het appartement, rustig gelegen op de tweede verdieping, biedt alle moderne gemakken binnen handbereik.

Indeling appartement:
Bereik de tweede verdieping moeiteloos met de lift. Bij binnenkomst tref je de hal met meterkast en toiletruimte. De royale woonkamer met grote ramen biedt veel natuurlijk licht. Het aangrenzende balkon is een heerlijke plek om te ontspannen en van de zon te genieten. De eenvoudige keuken beschikt over een gasfornuis, afzuigkap en koel/vries combinatie. Er zijn twee slaapkamers aanwezig. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en wastafel. Een bijkeuken biedt ruimte voor witgoed, de cv-ketel en extra opbergruimte.

Het gebouw, gebouwd in 2012, is volledig geïsoleerd en voorzien van een lift en video intercom. Aan de achterzijde vind je een losstaande berging.

Bijzonderheden:
- Energielabel A voor duurzaamheid.
- Maandelijkse VvE bijdrage van €126,94

Grou:
Het gezellige watersportdorp Grou heeft een bruisend centrum voorzien van een diverse middenstand met leuke authentieke winkels en veel restaurants met gezellige terrasjes. Omdat Grou centraal in Friesland ligt, is het de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Leeuwarden, Nationaal Park De Alde Feannen of één van de andere Elfsteden. Er zijn talrijke fiets- en wandelroutes in de omgeving.


Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens de bezichtigingsmiddag op dinsdag 15 augustus 2023 plaats te vinden. Voor een afspraak tijdens de bezichtigingsmiddag kan je bellen met ons kantoor in Heerenveen. We verwelkomen je graag! De sluiting van de inschrijving eindigt op dinsdag 22 augustus 2023 om 12.00 uur.


HUURT U OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEEFT U VOORRANG TOT DINSDAG 22 AUGUSTUS 2023 OM 12:00 IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs.

** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.

Standaard verkoopvoorwaarden:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/ verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/ verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma te Drachten);
* Let op! De koopsom betreft een vaste prijs.

Uw adviseur: Jorrit Joustra
Jorrit Joustra

Jorrit Joustra KRMT