Hinnaard Monsamabuorren 16

Omschrijving

vraagprijs

€ 399.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 399.500 kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw vorm
Soort woningwoonboerderij
Type woningvrijstaande woning
Bouwjaar1.920
Bouwvormbestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte115 m²
Gebruiksoppervlakte overige functies300
Perceel oppervlakte4020 m²
Inhoud1500 m³
Verdiepingen1
Begane grond
Aantal kamers2
Keukendichte keuken
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

Weids gelegen woonboerderij met 2 inpandige paardenboxen en 5 paardenboxen in de vrijstaande schuur naast de boerderij. De gebouwen staan deels verscholen tussen o.a. iepen en kastanjebomen. In de ruime schuur zijn naast de boxen ook nog de grupstallen nog aanwezig met de bovenliggende zolders. Het woongedeelte ligt aan de voorzijde met hier uitzicht over het eigen weiland en de op een hoek van het perceel gelegen en gedraineerde paardenbak (21x41 meter). Op de achterzijde van het perceel, aan de zijde van de paardenbak staat een ruime schuur ingericht met 5 paardenboxen. Natuurlijk is deze ook voor andere doeleinden geschikt. Het bovenstaande is gelegen op een keurige kavel van maar liefst 4020 m².
De onbebouwde grond/ weiland is gelegen aan de zuid en zuidwest zijde van de boerderij, waarachter dan de ontsluitingsweg is gelegen. Naast een goede zonnestand dus ook veel privacy. Met de tuindeur aan de voorzijde in de woonkamer is er dus direct toegang tot de zuidwestelijk gelegen voortuin en weiland, en is er de ideale ligging voor een ondergaande zon.

Ligging is centraal tussen Bolsward, Leeuwarden en Sneek. Goed bereikbaar en met diverse woonboerderijen als ook enkele actieve melkveehouderijen in de omgeving. Op korte afstand bevindt zich aan de achterzijde een vogel kijk-hut met reservaat daaromheen.
Tycho Reimers

Tycho Reimers KRMT