Grou Lyts Blijema 3

Omschrijving

vraagprijs

€ 215.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 215.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1976
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte107 m²
Perceeloppervlakte159 m²
Woning Inhoud405 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
BEZICHTIGINGSMIDDAG DINSDAG 15 AUGUSTUS A.S. VAN 15.00 TOT 16.30 UUR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KAN JE BELLEN MET ONS KANTOOR.

Deze keurige eengezinswoning ligt aan een rustige straat in het gezellige watersportdorp Grou en heeft o.a. een diepe achtertuin, doorzonkamer en 3 slaapkamers.

Woon jij binnenkort in het gezellige Grou?

Indeling:
Begane grond
De entree geeft toegang tot de hal waar naast de meterkast, trapopgang en toiletruimte met toilet en fontein bevindt. De doorzonkamer kijkt aan de voorzijde prettig uit over het plantsoen. Er is voldoende ruimte om een ruime eettafel neer te zetten. De dichte keuken kent een eenvoudige opstelling en beschikt naast een vaste kast ook over een deur naar de berging/bijkeuken. In de bijkeuken zit de een aansluiting voor je witgoedopstelling en hier hangt de AWB cv-ketel uit 2021.

Eerste verdieping
Aan de overloop grenzen drie slaapkamers. Twee royale slaapkamers van circa 15m² waarvan de grootste kamer ook beschikt over een wastafel en doorgang naar een berging waar eventueel een inloopkast van kan worden gemaakt. De badkamer is uitgerust met een douche en wastafel.

Tweede verdieping
Met een vlizotrap bereik je de deels stahoge bergzolder. Een ideale ruimte voor het opbergen van spullen welke je niet wekelijks nodig hebt.

Buiten
De achtertuin is gesitueerd op het noordoosten. Hier pak je direct in de ochtend al de eerste zonnestralen en doordat de tuin diep genoeg is heb je in de zomer overal wel een plekje in de zon. Er is een aangebouwde houten berging. Via de steeg met recht van overpad kun je achter huis komen. De auto parkeer je op openbaar terrein in de straat.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 107 m²
- Perceeloppervlakte: 159 m²
- Energielabel C
- Voorwaarden Elkien zijn van toepassing.

Ben jij net zo enthousiast als wij zijn over deze leuke eengezinswoning? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Grou:
Het gezellige watersportdorp Grou heeft een bruisend centrum voorzien van een diverse middenstand met leuke authentieke winkels en veel restaurants met gezellige terrasjes. Omdat Grou centraal in Friesland ligt, is het de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Leeuwarden, Nationaal Park De Alde Feannen of één van de andere Elfsteden. Er zijn talrijke fiets- en wandelroutes in de omgeving.


Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens de bezichtigingsmiddag op dinsdag 15 augustus 2023 tussen 15.00 en 16:30 uur plaats te vinden. Voor een afspraak tijdens de bezichtigingsmiddag kan je bellen met ons kantoor in Sneek. We verwelkomen je graag! De sluiting van de inschrijving eindigt op vrijdag 18 augustus 2023 om 12.00 uur.

HUUR JE OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEB JE VOORRANG OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs.

** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.

Voorwaarden Elkien:
* Vraagprijs is de minimale koopprijs
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd. Uitzondering eerste graad bloedverwanten;
* Ouderdomsclausule: de bouwkwaliteit ligt lager dan bij nieuwe woningen;
* Asbest: de woning kan asbest bevatten, koper aanvaardt dit risico;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma te Drachten);
Jorrit Joustra

Jorrit Joustra KRMT