Steenwijk Landgoedallee 44

Omschrijving

vraagprijs

€ 750.000

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 750.000 Vrij op naam
Aanvaardingin overleg
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

Op zoek naar een nieuwbouw villa op een ruimte kavel maar wilt u niet 1,5 jaar wachten voordat u in erin kunt? Dan is dit de villa die u zoekt!

Uw droom realiseren op een prachtige locatie waar royaal wonen, rust en ruimte samen komen. Het kan op Landgoed de Woldberg!

Op Landgoed de Woldberg, aan de rand van Steenwijk, is deze ruime casco villa op een bouwkavel van 2.359 m2 beschikbaar. Het perceel is gelegen aan de Landgoedallee waar royale, vrijstaande landhuizen worden gebouwd op percelen van minimaal 2000m2. De woning is voorzien van een energielabel A+++. De woning wordt wind en water dicht opgeleverd.

Landgoed de Woldberg is gelegen aan het Eesermeer, op korte afstand van de uitgestrekte bossen van Landgoed de Eese maar ook op fietsafstand van het historische en sfeervolle centrum van Steenwijk. Hier vindt u uitgebreide voorzieningen waaronder scholen, sportvoorzieningen, een uitgebreid cultureel aanbod en een groot scala aan restaurants en winkels voor de dagelijkse behoeften of een dagje shoppen.

Steenwijk is gelegen in de Kop van Overijssel, centraal in de driehoek Zwolle, Heerenveen en Assen en uitstekend bereikbaar door de gunstige ligging en goede bereikbaarheid via de ontsluiting naar de A32/A7 en een NS-intercity station in Steenwijk.

In de directe omgeving van Steenwijk liggen verschillende natuurgebieden zoals het Nationale park 'De Weerribben - De Wieden' en het Drents Friese Wold. Ook de prachtige watergebied van Noordwest-Overijssel en de recreatie- en natuurgebieden van Zuidwest-Drenthe en Zuidoost-Friesland zijn op korte afstand van Steenwijk gelegen.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons kantoor op voor meer informatie.

Uw adviseur: Tycho Reimers

*aan de meetgegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud van de woning is nog afhankelijk van de verdere afbouw.
Tycho Reimers

Tycho Reimers KRMT

Plan bezichtiging
voor: Landgoedallee 44

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy