Leeuwarden Kippenburg 15

Omschrijving

vraagprijs

€ 241.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 241.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1980
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte126 m²
Perceeloppervlakte166 m²
Woning Inhoud437 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
BEZICHTIGINGSMIDDAG DONDERDAG 28 DECEMBER A.S. VAN 14:00 TOT 16:00 UUR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KAN JE BELLEN MET ONS KANTOOR.

Opzoek naar een keurige eengezinswoning, gelegen aan een rustige straat in de wijk Camminghaburen? Deze woning beschikt onder andere over een royale woonkamer, een open keuken, 4 slaapkamers en een diepe achtertuin op het zuidoosten.

Indeling:
Begane grond:
De entree aan de voorzijde geeft toegang tot de ruime hal met trapopgang en meterkast. De royale woonkamer aan de voorzijde is door de grote raampartijen een licht geheel. De open keuken aan de achterzijde beschikt over een eenvoudig keukenblok, hier zou je eventueel openslaande deuren kunnen plaatsen zodat je vanuit de keuken de tuin in kan lopen. Er is in het midden van de woning nog een hal waar zich de toiletruimte en doorgang naar de bijkeuken/berging bevindt. In de bijkeuken zit nog een vlizotrap naar de bergzolder.

Verdieping:
De overloop leidt naar drie slaapkamers. Doordat de gootlijn op de tweede verdieping begint hebben alle drie de slaapkamer een mooi formaat. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereik je de zolder, een ideale ruimte voor het opbergen van niet-dagelijks benodigde spullen. Tevens bevinden zich hier de CV-ketel en aansluitingen voor je witgoedopstelling. Daarnaast is er al een vierde slaapkamer op zolder gecreëerd.

Buiten:
De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is maar liefst circa 15 meter diep, de gehele dag kun je hier van de zon genieten. Via de steeg met recht van overpad kun je achter het huis komen. Parkeren van je auto is mogelijk op openbaar terrein in de straat.

Locatie:
De wijk heeft diverse voorzieningen zoals een gezondheidscentrum, een winkelcentrum, scholen, sportcomplexen en zelfs een eigen treinstation! De bushalte is op vijf minuten lopen en geeft een goede verbinding met het centrum.
Omdat de wijk direct aan de oostelijke ringweg ligt is sprake van een uitstekende verkeersontsluiting! Zowel buiten de stad als wel naar de binnenstad. Recreatief vermaak is mogelijk in het nabij gelegen park de Groene Ster.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte 126 m²
Perceeloppervlakte: 166 m²
Energielabel C
Voorwaarden Elkien zijn van toepassing.

Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens de bezichtigingsmiddag op donderdag 28 december 2023 plaats te vinden. Voor een afspraak tijdens de bezichtigingsmiddag kan je bellen met ons kantoor in Leeuwarden. We verwelkomen je graag! De sluiting van de inschrijving eindigt op donderdag 4 januari 2024 om 12:00 uur.

HUUR JE OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEB JE VOORRANG OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs. Inschrijving voor huurders alleen geldig met volledig ingevuld inschrijfformulier incl. documenten

** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.

Voorwaarden Elkien:

* Vraagprijs is de minimale koopprijs
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd. Uitzondering eerste graad bloedverwanten;
* Ouderdomsclausule: de bouwkwaliteit ligt lager dan bij nieuwe woningen;
* Asbest: de woning kan asbest bevatten, koper aanvaardt dit risico;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma te Drachten);
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland