Hallum Juffer Frederikestrjitte 16

Omschrijving

vraagprijs

€ 119.000

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 119.000 v.o.n.
Bouw
Bouwvormniet van toepassing
Type ObjectBouwgrond
Hoofdfunctiebouwgrond
Indeling
Perceeloppervlakte527 m²
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Kavel + bouwplan

De omschrijving van deze aanmelding en vraagprijs hebben betrekking op een onbebouwde kavel van 527 m² inclusief vergunning voor een nieuw te bouwen vrijstaande woning.
De bouwkosten voor de woning zijn NIET in de prijs inbegrepen en afhankelijk van de aannemer die u zelf kunt selecteren.

Voor de woning is een uitgewerkt levensloopbestendig ontwerp gemaakt met twee royale slaapkamers (19 en 20 m²) en een badkamer op de begane grond. De woonkamer en open keuken hebben een fantastische ruimtelijke beleving door het hoge plafond dat ontstaat door een vide op de verdieping. Op de verdieping bevinden zich verder twee slaapkamers met ieder een inloopkast en een badkamer.

De verkoop is inclusief:
- kavel van 527 m²;
- ideale zonligging met de tuin op zuidwest;
- volledig uitgewerkte tekeningen voor de vrijstaande woning;
- bouwvergunning voor deze woning;
- grondonderzoek inzake vervuilde grond;
- sonderingonderzoek m.b.t. fundering;
- BENG-berekening i.v.m. Energielabel.

Voordat gestart kan worden met de bouw moeten nog constructieberekeningen bij de gemeente ingediend worden.
Wilt u op deze kavel een andere woning realiseren, dan is dat mogelijk maar dan moet u zelf het vergunningentraject nog doorlopen.

Hallum
Hallum is een mooie leefomgeving voor mensen die houden van rust, ruimte en de gezelligheid van een plattelandsdorp. Niet ver van de zeedijk, waar het heerlijk uitwaaien en vertoeven is.
Het dorp is gelegen aan open vaarwater met een jachthaven die via de Hallumervaart in directe verbinding staat met de Dokkumer Ee (Elfstedenroute). De middenstand en de voorzieningen in Hallum, zoals sport, scholen, bibliotheek en restaurants, zijn voldoende voor een prettig leefklimaat voor jong en oud. Hallum ligt op 15 autominuten van Leeuwarden en heeft bovendien goede busverbindingen met Stiens, Leeuwarden en Dokkum.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Refresh to make it work.

Plan bezichtiging
voor: Juffer Frederikestrjitte 16

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy