Gorredijk Iikmoune 25

Omschrijving

vraagprijs

€ 199.500

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 199.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1969
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte102 m²
Perceeloppervlakte153 m²
Woning Inhoud415 m³
Kamers6 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelD
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
BEZICHTIGINGSMIDDAG DINSDAG 27 FEBRUARI A.S. VAN 14:30 TOT 16:00 UUR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KAN JE BELLEN MET ONS KANTOOR.

In het dorp Gorredijk komt deze nette tussenwoning in de verkoop. De woning is ideaal voor starters en biedt een comfortabele leefruimte met veel potentie. Daarnaast beschikt de woning over vier slaapkamers. Indien uw enthousiasme overeenkomt met de onze, neem dan snel contact op met ons kantoor in Heerenveen.

Indeling:
Begane grond:
Kom binnen via de hal. Hier vind je het toilet, de opgang naar boven en de ingang naar de woonkamer. Laten we bij dat laatste beginnen. De woonkamer is ruim opgezet en hier is voldoende ruimte voor een fijne zithoek. De dichte keuken is voorzien van een eenvoudig aanrechtblok. Op de begane grond zit ook nog een bijkeuken/berging.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers van diverse afmetingen. Daarnaast is er op deze verdieping een eenvoudige badkamer aanwezig voorzien van een wastafel en douche.

Tweede verdieping:
Deze woning beschikt niet alleen over drie slaapkamers, maar heeft ook een zolder. De zolder is bereikbaar via de vlizotrap en een ideale bergruimte voor niet alledaagse spullen. Daarnaast hangt hier ook de AWB CV-ketel.

Buiten:
Zowel de voor- als achtertuin zal moeten worden aangepakt. Er is voldoende ruimte om hier een leuk plekje van te maken! In de avond geniet je in de voortuin van het late zonnetje en overdag zit je heerlijk in je achtertuin. Er is een achterom aanwezig. De auto parkeer je op openbaar terrein voor de deur.

Goed om te weten:
- Woonoppervlakte 102 m²
- Perceeloppervlakte 153 m²
- Energielabel D
- Elkien voorwaarden van toepassing

Locatie:
Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Ben jij net zo enthousiast als wij zijn over deze leuke eengezinswoning? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens de bezichtigingsmiddag op dinsdag 27 februari 2024 plaats te vinden. Voor een afspraak tijdens de bezichtigingsmiddag kan je bellen met ons kantoor in Heerenveen. We verwelkomen je graag! De sluiting van de inschrijving eindigt op dinsdag 5 maart 2024 om 12:00 uur.

HUUR JE OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEB JE VOORRANG OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs.

Voorwaarden Elkien:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd. Uitzondering eerste graad bloedverwanten;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma notarissen te Drachten).

** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.

Uw adviseur: Jorrit Joustra
Jorrit Joustra

Jorrit Joustra KRMT