Omschrijving

vraagprijs

€ 259.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 259.500 kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw vorm
Soort woningeengezinswoning
Type woningvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Liggingin centrum
Indeling
Woonoppervlakte239 m²
Gebruiksoppervlakte overige functies13
Perceel oppervlakte577 m²
Inhoud893 m³
Verdiepingen3
Begane grond
Aantal kamers3
Keukenwoonkeuken
OverigeRuimtentoilet, bijkeuken, wasruimte, gang
Eerste verdieping
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers5
OverigeRuimtentoilet, overloop, douche, berging
Tuin
Hoofdtuinachtertuin
Achteromja
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

Ried, Hoofdstraat 13

Op korte afstand van Franeker ligt het dorp Ried met ca. 440 inwoners! Gelegen in een landelijke, agrarische omgeving met weidse vergezichten, langs het dorp stroomt de Ried welk vaarwater een open verbinding heeft met grotere vaarwegen in de omgeving. Tevens ligt dit dorp aan de 11- steden route (lopend, zwemmend en als het kan op het ijs!) en heeft het dorp een kleine jachthaven

De huidige woning is, na een brand in 2006, geheel herbouwd met behoud van zijn oorspronkelijke karakter en geheel gebouwd volgens de toen geldende eisen op gebied van wonen en leven. Het object kenmerkt zich door royale afmetingen en is voor velerlei doeleinden geschikt zoals wonen en werken (kleinschalige winkel zoals thans in gebruik, werkruimte aan huis etc.)

Indeling:
voor-entree met o.a. royale gang met tegelvloer (verwarmd), toegang naar winkel/werkruimte van ca. 30m2) met aparte ingang; meterkast (volledig nieuw electra); in de gang is tevens een toiletruimte, doorloop naar extra ruimte (ca. 40m2); deur naar besloten tuin en deur naar steeg welke naar de straat loopt.

Op het einde van de gang bevindt zich een wasruimte van ca. 6m2, aansluitend woonkeuken (ca.32m2) met aanrecht in lijnopstelling, aansluitend woonkamer (straatgericht) van ca. 40m2; op de verdieping welke vanuit de gang bereikbaar is bevindt zich een overloop, 3-tal slaapkamers (resp. ca. 15, 15 en 10m2); ruime badkamer van ca. 12m2 met o.a. dubbele wastafel, douche, toilet, ligbad en handdouche; CV-ruimte; aansluitend liggen ietwat verlaagt een 2-tal extra slaapkamers van resp. ca. 9 en 7m2; inloopkast; zolderruimte met een stahoogte van ca. 220cm.

De tuin bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een prima zon-ligging (op het zuiden). Tevens is er een berging van ca. 30m2 welke goed bereikbaar is. Langs de zijgevel van het object loopt een breed toegangspad (belast met recht van overpad tbv de buren).

Geheel verkeert in een goede conditie en is, zoals gezegd, voor velerlei doeleinden geschikt en zeker een bezichtiging waard!

Het dorp Ried heeft een MFC, basisschool en voor vervolg-onderwijs zijn de kinderen aangewezen op Franeker, een fietspad richting Franeker en Berltsum zorgt voor een veilige fiets- verbinding van en naar genoemde dorpen.

Voor meer info: www.ried.nl

Uw adviseur: Louis Ringnalda
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland