Bolsward Hindricusstraat 2

Omschrijving

vraagprijs

€ 246.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 246.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1968
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte107 m²
Perceeloppervlakte186 m²
Woning Inhoud465 m³
Kamers8 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelE
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
BEZICHTIGINGSMORGEN MAANDAG 30 OKTOBER VAN 10:00 TOT 12.00 UUR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KAN JE BELLEN MET ONS KANTOOR TEL. : 0515 768 008

In het charmante Bolsward, een van de Friese elfsteden, wacht deze leuke hoekwoning op een nieuwe eigenaar. Gelegen op een ideale locatie, biedt deze woning niet alleen comfortabele leefruimte, maar ook de nabijheid van voorzieningen die het perfect maken voor de starter of een startend gezin.

Via de entree kom je in de ruime gang met deuren alle kanten op. Onder andere naar de royale woonkamer. In deze woonkamer is genoeg ruimte voor een gezellige eettafel en een ruime zithoek om in de avond te ontspannen voor de televisie. Met zowel ramen aan de voor- als achterkant valt hier ook veel daglicht naar binnen. Via de hal kun je ook verder naar de keuken. De keuken is basic en voor de rest niet voorzien van apparatuur.

Met de trap in de hal kom je op de eerste verdieping. De eerste verdieping heeft 4 slaapkamers met verschillende afmetingen. De hoofdslaapkamer, met inbouwkast, bevind zich aan de achterzijde van de woning en kijkt uit over de ruime tuin. De badkamer, die ook te vinden is op de eerste verdieping, is basic. De badkamer heeft een douche en een wastafel.

De tweede verdieping opent de deur naar een ruime zolder, bereikbaar via een vaste trap, en biedt een veelzijdige ruimte die naar eigen wens kan worden benut. Of het nu gaat om het creëren van een extra slaapkamer of het omvormen van deze verdieping tot een inspirerende hobbyruimte. De mogelijkheden zijn enorm.

Via zowel de keuken als achterom kom je in de groene tuin terecht van de Hindricusstraat 2. Met een paar groene vingers kom je al een heel eind in deze tuin en kun je hier in de ochtend genieten van een bak koffie of in de avond van een gezellige barbecue. In de tuin vind je ook nog een opslagruimte voor fietsen of het nodige tuin gereedschap.

Plan nu een bezichtiging om deze leuke tussenwoning te ontdekken en maak van deze plek jouw thuis! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen tijdens de bezichtiging.

Goed om te weten:
- Woonoppervlakte 107m²
- Perceeloppervlakte 185m²
- Energielabel E
- Voorwaarden Elkien zijn van toepassing


Bolsward, de zesde stad op de Elfstedenroute. Op 100 kilometer. Precies op de helft. Niet de grootste stad, wel een pareltje. Stad om van te houden. U kunt er heerlijk in rond dwalen langs de grachten, het prachtige park en vele monumenten. Sta stil en bewonder het sierlijke stadhuis, volgens velen het mooiste van Nederland. Daarnaast heeft de stad vele voorzieningen. Voor sport, middelbare scholen etc. zit je hier uitstekend! Een heerlijke stad om in te wonen en om in uw hart te sluiten.

Uw adviseur: Paul Lindeboom


Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens de bezichtigingsmiddag op maandag 30 oktober a.s. tussen 10:00 - 12:00 uur plaats te vinden. Voor een afspraak tijdens de bezichtigingsmorgen kan je bellen met ons kantoor in Sneek. We verwelkomen je graag! De sluiting van de inschrijving eindigt op donderdag 2 november a.s. om 12.00 uur.

HUUR JE OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEB JE VOORRANG OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs.

** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.


Voorwaarden Elkien:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd. Uitzondering eerste graad bloedverwanten;
* Ouderdomsclausule: de bouwkwaliteit ligt lager dan bij nieuwe woningen;
* Asbest: de woning kan asbest bevatten, koper aanvaardt dit risico;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma notarissen te Drachten).
Paul Lindeboom

Paul Lindeboom ARMT